Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stawiamOpórKompleksom!

nowy temat- co mam w sobie pięknego?

Polecane posty

Cześć Jestem bardzo zakompleksioną osobą, nienawidzę swojego wyglądu oraz ciała. Jednak mam dość ciągłego narzekania i udzielania się w tematach ,,jestem brzydka,, ,, jestem taka i owaka,, Mam dużo wad, głównie nadmierne owłosienie, depiluje, ale mam straszne wroosty, blizny etc. Ale nie będę się skupiać na tym czego nie mam a na tym co mam. Muszę przyznać że nie łatwo mi pisać o niby pozytywach, ale ileż można zyć w skajnej niechęci do siebie? Koniec. To z czym mogę będę walczyć, a czego nie zmienie, postaram się zaakceptować. Tymczasem wypiszę rzeczy jakie mam, ładne, a przynajmniej nie dotknięte skazą. -mam ładne oczy, duże, czarne, z ciemną oprawą -mam ładne włosy, grube świecące, ciemne -mam duże kształtne usta, o kolorze malinowym -mam ładne wcięcie w talii -mam dość kształtne pośladki (coprawda troche za duże) i mam ochotę napisać opozycyjne cechy, ale wstrzymam się z tym, bo nie temu ma służyć ten topic ! piszcie, co chcecie zmienić, co macie pięknego?

Śmiało, niestety wiem, ze znacznie bardziej powodzeniem cieszą się tematy związane z wypisywaniem kompleksów, ale napewno macie masę pięknych rzeczy, razem w sobie odkryjemy to :) dodam że mam proste zęby niestety baardzo żółte. Stopę mam dużą, lecz paznokcie u stóp ładne. Czy znacie sposoby na żółta skóre pięt i podeszwy stopy? Nigdy nienawidziłam stóp,ale przeciez ich nie skrócę, ważne że są. Byle zadbane.

nikt nie napisze?

Gość anjja to jaaa
ogólnie jestem bardzo zgrabna(jedynie minus za tyłek zbyt płaski jak dla mnie), wysoka, gładka cera,proste , białe zęby, kształtne usta, piękne dłonie i stopy ale mam też kilka kompleksów o których nie napszę :))

Gość oniemialam...
mam geste,piekne dlugie wlosy,dlugie nogi, duze usta, duzy biust, i chyba tyle...niestety:-0

Gość oniemialam...
Czy znacie sposoby na żółta skóre pięt i podeszwy stopy? walcze z tym od lat..chodze na szilach..stad takie cusik.. po kapieli obcinam naskorek zrogowacialy i smaruje kremem schol..pomaga!!!!

Gość (za)wzięta
Każdy ma w sobie coś pięknego, dziewczyno! :) KAŻDY

(za)wzięta wiem że każdy, dlatego ten temat żeby wkońcu przestać myśleć nieustannie o kompleksach, a napisać co mamy pięknego dziękuje za rade napewno spróbuje

Gość fhgrsxh
Ja mam ładne tylko imię :/

Gość brzydki i juz
Nie martw sie,znajdziesz faceta,bo my tak nie wybrzydzamy jak kobiety.Ja jestem gryb,brzydki,niski i co mam powiedziec?

nie beczeć mi tu! pisać co widzisz w sobie pięknego ! myślicie że mi jest łatwo nagle zmienić zdanie o sobie, całe życie byłam przekonana o swej bezwartościowości wizualnej dalej tak jest, ale się staram faceci maja łatwiej, od kobiet się więcej wymaga

Gość brzydki i juz
bzdura.Faceci ida do lozka nawet z powiedzmy niezadbana kobieta,w druga strone tak nie dziala.

wszystko zalezy od kobiety ale jesli ty myślisz tylko o jednorazowym numerku to powodzenia, ja z takimi mężczyznami nie chce mieć nic wspólnego jeśli chcesz kobiete tylko do łózka to ja się nie dziwie że masz problem z kobietami, zresztą nawet tylko do óżka panie oczekuja zabawnego, fajnego kolesia a nie jakieś spermolejce byle kogos przelecieć :O 🖐️

Gość brzydki i juz
Nie mowie tu o jednorazowej przygodzie.Mowie o prawdzie jaka jest.Zobacz wystarczy ze kobieta cos delikatnie pokaze,a stado facetow juz sie slini.Jak widzisz pierwszy raz faceta,to nie wiesz czy jest madry i itp.

jasne że nie nie widać ja wcale nie gustuje w mega pięknych facetach, brzydki facet jeśli ma w sobie coś, to to po prostu ma nie można generalizować, stwierdzać że kobiety wola przystojnych, owszem fajnie popatrzeć ale z kilku dość ważnych powodów wybieramy tych mniej urodziwych mam na to dowody, słowa znajomych, koleżanek tych powodów nie możecie poznać, ale uwierz mi że brzydki facet tez może być interesujący i wcale nie pocieszam nikogo, najważniejsze jest to coś. To coż, nigdy przez nikogo nie określone

Gość brzydki i juz
Jakos nie bardzo wto wierze,bo doswiadczenie mowi mi zupelnie cos innego.Tak moze i potem jak szukaja meza,to wiaza sie z takim.Jednak wczesniej puszczaly sie z przystojniakami,ktorzy lamali im serca.

Wy tez wolicie najpierw pobawić się laskami a za żonki bierzecie ciche myszki, nikomu nie rzucające się w oczy to ty jednak chcesz się wyszalec a potem to już nieważne czyli jednak nie ma sensu dyskutować, każde z nas ma po troszę swoich racji, ale nie generalizuj widze że jednak ciebie boli najbardziej nie możność bzykania sie tu i tam a stała partnerka nie odpowiada temat skończony, bo ie temu on służy co macie łądnego ??

Gość oniemialam...
facet ma byc zaradny zyciwo a nie piekny!!!!! od kobiety wy maga sie bycia piekna .dma na salonach i dziwka w lozku:-P wiec kto ma lepiej?:-P

Gość oniemialam...
mialo byc dama na salonach:-0