Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopotliwa

STRASZNIE SIE BOJE

Polecane posty

Gość klopotliwa

SLUCHAJCIE, WSPÓŁŻYŁAM Z MOIM CHLOPAKIEM W SRODE TYDZIEN TEMU, ZABEZPIECZONA PREZERWATYWA, DOSZEDL WE MNIE ZARAZ WYSZEDL. ALE KIEDY WYSZEDL NA PODBRZUSZU MIAL MOKRE, NIE WIEM CZY TO SPERMA CZY PO PROSTU POT BO BYLO CIEPLO OSTATNI OKRES ZACZAL MI SIE 20 KWIETNIA WIEC POWINNAM JUZ MIEC, ALE NIE O TO CHODZI.... DZISIAJ JAK POSZLAM DO KIBLA ZOBACZYLAM ZE MAM KREW, WLOZYAM PODPASKE I GDY WROCILAM DO DOMU POSZLAM DO KIBLA A TAM PODPASKA W DWOCH MIEJSCACH BRAZOWA JAK NIGDY ;/ BOLA MNIE JAJNIKI I JESZCZE TROCHE ZNIKOMO LECI, ALE BARDZO MALO. A POWINNAM MIEC NORMALNY OKRES CZY TO MOZLIWE ZE TO CIAZA? ;//////

Gość vbnmvbnm
moze wam pekla prezerwatywa? a jesli to, to to mokre na jego podbrzuszu to bylo Twoje mokre

Gość vbnmvbnm
tam mialo byc: ale jesli nie pekla, to to mokre moglo byc Twoja

Gość vbnmvbnm
*Twoje

Gość klopotliwa
na pewno nie peklo, bo widzialam pozniej wszystko i byla cala :( mam nadzieje, ze to poczatek okresu :(

Gość vbnmvbnm
no wiec jest to pot albo Twoja wydzielina, czesto sie cos takiego zdarza, nie martw sie. No ale okres to raczej nie byl, bo byloby na czerwono

Gość klopotliwa
bo wyczytalam ze krwawienia implantacyjne sa okolo 5 dni po stosunku, akurat mi sie zgadza :(

Gość vbnmvbnm
5 raczej nie, od 7 do 10 lub do 12, ale to sa takie plamienia, ze ledwo je widac, czasem nawet mozna nie zauwazyc. Nie martw sie, bo nie masz powodow, jesli zabezpieczylas sie prezerwatywa, a ona na pewno nie pekla. A to plamienie, do ktorego musialas az uzyc podpaski, to na pewno poczatek okresu. Uszy do gory.

Gość klopotliwa
dzieki za pocieszenie :(

Gość 3621447965525
ja czasami miewałam takie początki okresu. takie plamienia na brązowo potem normalna czerwona krew i znów plamienie. uszy do góry będzie dobrze