Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochocimska

zrezygnowałaś?

Polecane posty

Gość ochocimska

dziewczyny czy któraś z was pomimo że nie lubi części swojej twarzy z wiekiem doszła do wniosku że nie zoperuje tego co ma niby nie tak, a raczej będzie z tym żyła, bo po pierwsze... za bardzo się boi a podrugie najważniejsze nie zmieni to jej życia (podobno wbrew pozorom) korekta życia nie zmienia a po trzecie próbuje zmienić swoje podejście (często wyolbrzymione) do swojego defektu?

Gość po co rezygnowac
Po za tym moja mama ma 49lat i uwierz mi,że jeśli ma się już tyle lat to nie jest prawdą,że uroda jest nie ważna,można siebie zaakceptować itd. Moja mama często stoi przed lustrem i mówi,że biust by zrobiła,zęby by zrobiła itd.... Nie brałabym tych jej słów na poważnie,ale niestety ona już to kilkanaście lat powtarza....

Gość ja zrezygnowa-łam
może nie jestem ideałem ale nie będę ryzykowała oszpecenia dla swojego widzimisię ,

Gość Bejbeee*
do poprzedniczki jak mialas isc na zabieg do rzeźnika to rzeczywiscie po co sie oszpecac

Gość ja zrezygnowa-łam
Przestań bredzić dziewczyno.Rzeźnika? może ty zbierasz złom pół życia żeby sobie coś z operować gdzieś tam w Sulęcinie za pół ceny ja nie muszę!

Gość Beejbee*
przykro mi z powodu twojego życia,widzę,że nie stać cię na operację. Mam firmę,dobrze zarabiam i stać mnie na operację,a to że ty zbierasz złom i uważasz,że każdy robi to co ty no cóż to się grubo mylisz... nie wiem czemu tak wyskakujesz zwłaszcza z sulęcinem(o co z tym chodzi!?) ja robiłam operację nosa, i teraz czuję się o wiele lepiej z małym zgrabnym noskiem! W żaden sposób się nie oszpeciłam,a wręcz przeciwnie, więc o czym ty bredzisz kobieto! Jak trafisz na rzeźnika czyt. pseudochirurga to może i cie oszpeci hehe

Gość ja zrezygnowa-łam
Może u ciebie na wsi lans firmą jest trendy.Daleka jestem od licytowania się kto co ma i czego nie ma :) Ps. Po ile teraz kg złomu? Może się z tobą wybiorę i opowiesz mi o swoim nosie :) A i moje gratulacje z nowego nosa naprawdę cieszę się twoim szczęściem :)

Gość do ja zrezygnowałam
Widać ze zakompleksiona z ciebie baba(a moze dziecko):D bo jak wbijasz z takimi rzeczami typu złom i twierdzisz ze operacja szpeci najwidoczniej z niej zrezygnowalas z braku kasy :D:D ale nie wszystko dla wszystkich:D musisz się z tym pogodzić ps. Widze ze dobrze znasz się na złomie,skoro wiesz,że taki skup istnieje i za kg placą, widze ze obeznana w branzy jestes hahaha:D

Gość do ja zrezygnowałam
ah zapomnialam dopisac,ze ty na pewno cieszysz sie szczesciem innych z udanych operacji bo w koncu na takim dziale siedzisz:D:D ale siedz,siedz,czytaj nas i sobie pomarz,a nawet i zazdrosc:D hihi

Gość tak bardzo ci zazdroszcze
zwłaszcza garbatego nosa hahahaa To jak lala idziemy po ten złom? opowiesz mi swoją historie o tym jak z garbatego kaczątka zmieniłaś się w prostego łabędzia :):D

Gość do ja zrezygnowałam
hej ale ja nie mam zadnego garbatego nosa i nie jestem po operacji haha:D ja zrezygnowałam za tym labędziem obejrzy się twoj facet a ty nadal zbieraj zlom brzydki kaczątku :D:D a tak w ogole autorka nie pytala czym sie zajmujesz wiec nie odbiegaj od tematu:D pozdrawiam ciebie i calą twoja wies:D:D

Gość hahahahaa ja sobie nic
nie muszę operować i bez tego jestem ładna :) No ale cóż nie dla każdego matka natura była taka łaskawa :) No właśnie autorka się nie pytała czym się zajmujesz to już się tak nie lansuj firmą złomiarską :D :D

Gość do ja zrezygnowałam
gubisz sie dziewczyno w tym co mowisz po 1 nie jestem bejbe,nie mam zadnego garbatego nosa po 2 pisalas ze nie jestes ideałem po 3 nie marnuj czasu na kafe bo mniej złomu nazbierasz i nigdy nie uzbierasz na operacje :D:D trzymaj sie malenka, powodzenia w pracy:D:D zycze udanych łowów złomu i duzo kasiorki:D:D

moim zdaniem jest duza roznica miedzy operacja nosa,gdzie raz nacina sie skore,zmniejsza chrzastke,potem rana sie goi i do konca zycia spokoj,a co innego wsadzania obcego ciala w biust,ktore swoja droga co jakis czas trzeba wymieniac,a co z karmieniem pierscia itd?

Gość garbaty nosek mam
Ja mam garbaty nos:( i rezygnuję z operacji,bo jak czytam koszty i powikłania to odechciewa się. Widać nie wszyscy potrafią wczuć się w kogoś i naśmiewają się z garbatego nosa,miejcie trochę empatii w sobie nie każdy jest idealny. Chyba raczej nie pogodzę się z tym nosem lecz muszę z nim dalej żyć.

Gość garbaty nosek mam
Tak szczerze właśnie przeczytałam Twoją wypowiedź. Powiem Ci tak szczerze;),że moim zdaniem można żyć z ciałem obcym. Popatrz ile ludzi żyje z metalami w ciele,sztucznymi chrząstami,sercami i wiele by jeszcze wymieniać.

Gość ja zrezygnowa-łam
Nie przejmuj się garbaty nos to nie koniec świata :) Na pewno masz inne zalety ładne włosy albo usta,duże oczy nie ma ludzi idealnych.Gdyby wszyscy byli idealni świat byłby nudny :) A Powikłania zdarzają się i nawet najlepszy chirurg nie da ci gwarancji. Na pewno lepiej operować się u dobrego lekarza wtedy ryzyko jest mniejsze. Ps, A Z TYM NOSEM TO BYŁO DO KOLEŻANKI OD ZŁOMU nie bierz tak wszystkiego do siebie :)

Gość frysytarwv
mialam podnoszenie biustu (bez powiekszania) i ograniczenia tylko finansowe,to byl moj wieeeelki kompleks (maz nie chcial slyszec o operacji,bo mam "piekne piersi" :o ) i nic by mnie nie odwiodlo od tego mi sie wydaje,ze jesli ktos ma na puncie defektu taki kompleks,ze mu to wplywa na zycie,to nie zrezygnuje z operacji,a jesli mysli tylko 'moglabym miec ladniejszy nos' (ja tez bym wlasciwie mogla :-) ) to w koncu machnie reka a to co napisalam "wplywa na zycie" to nie mam na mysli problemow psychicznych,ja codziennie myslalam o swoich cyckach,ze chcialabym pochodzic bez stanika,ze chcialabym nosic bikini bez usztywnien,ze nie bede sie wstydzic u lekarza itd. i zrobilam to tylko dla siebie,bo zadna z przyjaciolek nie poparla mojej decyzji,wszyscy mnie odwodzili :-)

Gość .mydełko fa.
frysytarwv ma rację Jeśli jest to tylko taki kompleks,że pomyślałam sobie - a może by tak większe usta albo korekta nosa - ale jednak poźniej machniesz ręką i już coś innego wyszukujesz,to rzeczywiście lepiej nie robić operacji. Jednak są sytuacje kiedy naprawdę jakiś defekt doprowadza nas do rozpaczy i nie potrafimy się z nim pogodzić, to i nie pogodzimy się z tym za kilka lat,być może wtedy zdecydujemy o operacji albo będziemy żałować,że nie zrobiłyśmy operacji wcześniej.