Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaty mąż

dlaczego ludzie nie czytaja Bibli (Pisma Sw)

Polecane posty

Gość zonaty mąż

?

bo jest napisana archaicznym językiem i nie ma w niej nic o dinozaurach ( rozumie osoba ? )

Gość pomyśle o tym jutro albo wcale
bo wolą siedzieć na kafeterii i czytać durne tematy?

Gość jest dużo ciekawszych bajek
:)

Gość eeewwweee
bo podtarłam sobie nią dupe wiec nie mam jak

Gość milamilaaa
Bo mnie nie interesuje, wole inne ksiazki.

Gość lm,;lm;lmj njkl
buhahahhhaha, zmarnoiwalam pare minut zycia . rzerwalam filmik w momencie gdy zobaczylam zdanie o tym ze wszyscy opowinni uwierzyc w Jezusa, wyznawcy wszystkich wiar. cos takiego jest oznaka najwiekszej glupoty i ciasnoty umyslu .

Gość Danutia
Ja nie mam w domu biblii szczerze mowiac ale na wikipedii czytam na wyrywki codziennie kawalek.

wiem, ze moze nie wypada tego pisac, ale wypowiem sie. Bog podobno nas stworzył i podobno tez zapisał nasz cały los, bo zycie to jeden wielki scenariusz pisany przez boga. Skoro nas takich stworzył to za co on chce karac? najlepiej kur..a wszystko na ludzi zwalic!!!!!

Gość zonaty mąż
wode swiecona mam krzyz tez wode zgrzewke pelna lodowke rolety w oknach 2 rozance Biblie

Ja pierdolę, czy trzeba być wierzącym, żeby czytać Biblię????? Biblia to księga nad księgami, zawarte w niej są korzenie kultury europejskiej. Ja czytam np. Księgę Koheleta, a jestem ateistką, bo Biblia to piękna księga i można ją postrzegać pod względem wartości literackiej.

Gość .ANAL i ZATORr..,
rozmazona można się poczęstować ?

Gość lm,;lm;lmj njkl
tepa palo a powiedz mi skad masz pewnosc ze biblia to prawda? ze katolicyzm to ta jedyba prawdziwa wiara? przeciez muzulmanie , buddysci, itd itd tez maja swoje pisma swiete, historie roznych objawien td...po prostu noz mi sie w kieszeni otwiera jak mozna byc tak bezmyslnym

Gość bioracy prozaczek
a co byscie zrobili jak by naprawde ziemia pekla na pol i zaczal buchac z niej ogien ?

rozmarzonażona wiem, ze moze nie wypada tego pisac, ale wypowiem sie. Bog podobno nas stworzył i podobno tez zapisał nasz cały los, bo zycie to jeden wielki scenariusz pisany przez boga. Skoro nas takich stworzył to za co on chce karac? najlepiej kur..a wszystko na ludzi zwalic!!!!! scenariusz? podaj źródło :) swoją drogą wiesz co to wolna wola, prawda?

Gość .ANAL i ZATORr..,
ja czytałem biblę tylko w wersji pana sandora la veja

ehhh nie rozumiem w tej tajemnicy tylko jednego, dlaczego Polska ma byc tym krajem ktory przetrwa? skoro w ludziach jest tyle nienawisci.. malo kto jest prawdziwym katolikiem, ludzie bluznia, obrazaja.. dlaczego wlasnie ona?

Gość .ANAL i ZATORr..,
dzięki :-)

Gość .ANAL i ZATORr..,
dziewczyna portugalczyka,juz nie dziewczyna ?

Gość zonaty mąż
w Biblii jest napisane ze 'fałszywi prorocy beda mowili ze bedzie koniec swiata ale to jeszcze nie bedzie teraz ale sad ostateczy nadzejdzie i zeby czuwac" a wy co? w USA trabia o koncu i tv tez 2011 miejmy nadzieje ze to nie teraz ale 2012 niewiadomo lepiej byc juz teraz gotowym dlatego do roboty a nie zasmiecac forum

kroliczek tak sie mowi, nie wiem czy to prawda czy nie, ale bog nas stworzył tak jak chciał wiec teraz nie wiem po co te tajemnice fatimskie że ludzie są źli i grzeszą... od zawsze tak było, zawsze bylo dobro i zło. jak ma zamiar sie mścić to po grzyba nas stwarzał?:D

wiem ze to egistyczne co napisalam.. ale kurcze na calym swiecie sa ludzie dobrzy i zli, wierzacy i nie wierzacy.. dlaczego akurat ludzie innej wiary maja isc na potepienie? a jezeli to tez dobrzy ludzie?