Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaty mąż

dlaczego ludzie nie czytaja Bibli (Pisma Sw)

Polecane posty

Gość zonaty mąż
ale ty nie wierzysz w watykan (ludzi) tylko w Boga wiec nie ma problemu jezeli trafiaja sie nieuczciwi ksieza to ich problem

małżeństwo to tylko papierek, jeśli ludzie się kochają to czemu niby mają się nie bzykać? Co to za róznica po ślubie czy przed? No najlepiej wziąć szybko ślub a potem jeszcze szybciej rozwód bo po ślubie się okazało że to jednak nie ta osoba :O raczej dziwne że np para jest ze sobą 2 lata a nie uprawiała seksu dla mnie to jest na prawde dziwne i nie moge tego pojąć tak tak nagość to grzech oczywiscie :) tylko nie wiem z jakiej parafii :O bo nagość to naturalna rzecz, nadzy sie urodziliśmy...brak słow.

Gość zonaty mąż
malzenstwo to nie umowa cywilno prawna jak we Francji pedaly zawieraja takie a niektorzy tak mysla i zawieraja kilka umow takich z zyciu w Polsce nie beda pisal tutaj o malzenstwie bo to indywidualna sprawa

Gość dauedos1405
Zonaty chyba nie wiesz do konca o czym piszesz

Gość xzz sadccw
xzzs

Ludzie nie czytają Pisma Świętego bo ich ono nie interesuje albo go nie rozumieją do końca. A napisane zostało dla prawdziwych chrześcijan, którzy przestrzegają zawartych w nim zasad. Katolicyzm to pełen obłudy odłam chrześcijaństwa. W średniowieczu kler katolicki za samo posiadanie Pisma Świętego palił ludzi na stosie ( Święta Inkwizycja) a teraz katolicy zamiast uszanować tę Księgę " podcierają nią d**ę" jak pewna moja przedmówczyni. Po co mają uznawać coś czego nie szanują

Gość ertikka
up