Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnosc kto jest z nami w

NIENAWIDZE PLASTIKOW

Polecane posty

lubie fotografowac przyrode, dlatego mam tam zdjecia, mialabym wiecej ale limit mi sie skonczyl a nie chce ich usuwac, mam pamiatke z przed 2 lat

diablico a Ty mnie chyba nie zauwazylas jeszcze :(:( zlamalas moje serce :(:(:(

Gość ddrwr
ladylove ale strasznie straszy ten twoj facet brrrr

Lady Abonament sobie wykup :P Grosze kosztuje a jest np na miesiąc a nie na ilość zdjęć to możesz co jakiś czas nadrobić i wrzucać zdjęcia :)

4 lata starszy:P nie tak strasznie:P teraz wyglada znacznie lepiej :) duzo schudl :)

Gość uuuuhhhh
zdesperowana wygląda na oziębłą i niesympatyczną

Gość kikjhuu
Noxelia poczekaj parę latek to twoja twarz tez pokryje się zmarchami:) co Ty myślisz ze będziesz wiecznie młoda buahahaha

Gość spalona żywcem
Noxelia, ty zadufany w sobie pasztecie. Gdybym wyglądała jak Ty pseudoartystko (tylko wyjątkowy debil nazywa się artystą, zanim w ogóle zaczął tworzyć cokolwiek), to nie tylko nie wklejałabym gdziekolwiek swoich zdjęć, ale dziękowałabym losowi, za stworzenie makijażu. W Twoim przypadku nic nie zakryje wielkie kinola, brzydkich ust, oczu, ale drobna korekta zrobiłaby z ciebie kobietę, bo teraz nawet do dupy jesteś niepodobna... Szczera opinia. Jesteś niekobieca, widać, że brak Ci gustu, a naturalnością nazywasz chyba brak pomysłu na siebie, bo na nic innego to nie wygląda. Nie masz się czym szczycić, jesteś szara, nijaka, do piękna Ci bardzo daleko.

noxi a co to masz za talent ze nazywasz sie artystka? ( nie w temacie jestem dlatego pytam )

Gość tak noxelia wszyscy
czytali to jak sie chwalilas ze na kazdej randce dochodzilo do sexu i dlatego uwazasz sie za zajebista, masz racje jest sie czym chwalic :D

Gość Żona masz płaskostopie?
?

Gość uuuuhhhh
jesteś zimna ryba, mnie by nie stanął

Gość kikjhuu
kurka każdy może sklecić parę wyrazów w jedna całość. A jakaś wiejska gazetka nie jest niczym wielkim buahaha, gdyby każdy myślał o sobie jako o artyście któremu choć raz udało sie znaleźć w jakiejkolwiek gazecinie to pełno byłoby zadufancow takich jak Ty

Gość kikjhuu
Noxelia nikt normalny nie czyta ksiazek chorych ludzi

Gość uuuuhhhh
patrzę na ciebie i moj członek się kurczy ze strachu

ja tez mowie o sobie ze mam dusze artysty, kiedys spiewalam w zespole, tez pisalam wiersze, rysuje i przy okazji na tym zarabiam, mam na swoim koncie kilka 1 miejsc w konkursach plastycznych, nawet za rzeczy ktore robilam na lekcji bo mi sie w domu nie chcialo :P zawsze gralam glowne role w przedstawieniach szkolnych, tanczylam w dwoch zespolach, chodzilam na zajecia teatralne.. ahh to byly czasy, jak ja za tym tesknie

Gość hahahahahahahhaahhahahahahahah
noxelia tepaku ty tak twioerdzisz. naturalnosci i normalnosc jest dzis na wymarciu. nudna jest cala armia maszerujacych po miescie tak samo wygladajacych panienek,z czego kazda mysli ze jest sliczna i modna :D

Gość kikjhuu
dziecko nie jestem na tyle popieprzona by przesiadywać tu cale dnie i marnować cale życie na głupie pogadanki z tak głupimi ludźmi jak Ty wiec zegnam i zyj w tym swoim zamkniętym światku kafeteryjnym i śnij o sławie buahaha 🖐️

Gość mam perłę chmielową
jaki fuck ten topic nie polecam nikomu