Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalnosc kto jest z nami w

NIENAWIDZE PLASTIKOW

Polecane posty

jak tylko naucze sie biegle mowic po portugaslku to smigam na jakies castingi a noz widelec moze mi sie uda :) zawsze marzylam o pracy w dubbingu tzn podkladac glos do postaci anomimowanych bo potrafie operowac glosem tak ze sie wszyscy smieja :D kiedys nawet mialam szanse dostac sie do szkoly aktorkiej w Lodzi ale mi mama nie pozwolila.. tak samo jak mi zabronila skladac papiero do szkoly plastycznej :( glupia bylam ze sie na to zgodzilam, moglam wykorzystac swoja szanse ale coz

Gość hahahahahahahhaahhahahahahahah
to mial byc temat o naszej nienawisci do plastikow :(

Gość ja nie boję się
padły tu słowa o farbowanych włosach. to przepraszam koloryzacja jest już dla Was plastikiem, tak? haha :D że jakieś tam przesadzone blondy czy platyny to rozumiem, ale jakieś normalne kolory? :(

hehe ja napisalam o farbowanych wlosach :D:D ale chodzilo mi raczej o calosc czyli i farbowane wlosy i wypchane staniki i kozaczki i miniowy i tapeta i solarium wszystko w jednym :D

Gość ja nie boję się
aha ;) :P

Noxelia- wróciłaś do swojego naturalnego koloru?? szybko;-)

Gość Żona masz płaskostopie?
jak nie masz plaskostopia to wytlumacz mi czemu twoja stopa tak dziwnie ohydnie wyglada? na fotosiku nastepne zdjecie masz jakies takie przed lustrem i to tragicznei wyglada :O w ogole nie wiem gdzie sie koncza Twoje palce i ile ich masz :D

Gość baju baju baj...
Laski laski.... :D zabawne jesteście, aż się dziwie, że to przeczytałam:D Ale... moja subiektywna ocena wygląda tak: Zarówno Noxelia jaki i Żona... To kobiety:D I obie mają w sobie coś fajnego, Noxelia pisała ze tylko cieniu beżowego używa a to nie prawda bo ma którymś zdjęciu czarne kreski;P. Co do duszy artysty, to wierze, że takową masz (do Nox..) ale ja też napisałam kilka opowiadań, też było o mnie w gazecie, ba nawet w telewizji, ale niewiele... Moje wiersze też zostały opublikowane, moje rysunki wystawione, też to i owo wygrałam... Ale... Nie zamierzam się tym szczycić. Artysta tworzy nie tylko dla ludzi, ale przede wszystkim dla spełnienia samego siebie... Powinnaś to wiedzieć... Jako kobieta bardziej (moje odczucie) podoba mi się Żona... Ale każdy ma inny gust. A twarzy alkoholika, czy pijaczki to chyba na żywo nie widzieliście, że takie bzdety piszecie... I wszystkim życzę samych dobroci, co do plastików, to mają swoje zycie i nawet tych kobiet nie interesuje czy wam sie to podoba czy nie... Pozdrawiam

Gość kdfkhhj
portugalczyk strasznie brzydki i lysawe,a ty masz krzywe nogi

Gość muffrorode1975
Kurde myślicie że to będzie dobre? http://slyp.in/58u6 sama nie wiem... Nigdy nie stosowałam odżywek do rzęs...