Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczytaj uważnie

W POlsce wraca komuna!

Polecane posty

CZłowieku ty mój. ja nie muszę widzieć napisanego nicku. Ja wiem, że jesteś Shatynem i tyle. Żadne twoje ty sugerowanie mi choroby tutaj nie pomoże. KOCHAM CIĘ!

Gość Lech Kaczyński gnoił sie
sam bez niczyjej pomocy. jak mozna mieć inicjatywę na terenie obcego państwa? jak widze nic na temat nie wiesz. a w polsce prowadzone sa dwa śledztwa w tej sprawie. a więc dowodów nie ma żadnych:O

Gość wiem że nie musisz widzieć
ani nicku ani osoby. to własnie jest podstawa tej choroby. mówienie do kogoś kogo nie ma.

Ale ty jesteś. Kochany ty mój, jak możesz sie do mnie zwracać takim tonem. :O Przez ciebie popadnę w depresję

Gość rej wodzę w tan
jak mozna mieć inicjatywę na terenie obcego państwa? Twój język jest równie kiepski jak argumentacja. Inicjatywę można przejawić WOBEC kogoś, czegoś. A skuteczna polityka polega między innymi na tym, że odsuwa się zagrożenia od własnej granicy. Lepiej żeby Rosja użerała się z Gruzją, wtedy będzie miała mniej czasu dla nas. Radzę zapoznać się z pojęciem geopolityki. Si vis pacem para bellum - to jest zasada najsłuszniejsza, nie tylko rozumiana wprost ale jako gotowość do działania w każdej chwili na każdej płaszczyźnie, także propagandowej. cześć bo mam inne zajęcia

Gość to był skrót myślowy
o inicjatywie. czytelne to jest dla średniointeligentnych. skoro w twoim poście wyraźnie napisałeś >brak rzetelności, inicjatywy w prowadzeniu śledztwa w sprawie katastrofy to jasne jest o jaką inicjatywe chodzi