Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keeeshhhha9999

WIĘDZIELIŚCIE ŻE W POLSCE JEST TYLE MECZETÓW?

Polecane posty

Gość keeeshhhha9999

5 i kolejny w Łodzi będzie. W internecie muzułmanie piszą że nie wyobrażają sobie Europy bez islamu, że nalezy przeprowadzic jihad i zabic niewiernych ''Chrześcijan''. Czy to nie są juz groźby karalne i obraza uczuć religijnych? Oni jak ktoś w kolejce za nimi stanie z wieprzowiną w koszyku to mówią ze to obraza ich uczuć religijnych. Po co Polska ich tu wpuścila.

Gość keeeshhhha9999
nie ma żadnych lub w bardziej liberalnych znajdzie się 1 ale Chrzescijanie są mordowani nawet przez policję. My walczymy o to by usunąć krzyże z urzędów, szkół a oni walczą o kolejny meczet...Kiedy zaczełam poznawać bliżej Islam i czytać KOran zrozumiałam dopiero jak piękną i dobrą mamy wiarę ale my tego nie szanujemy. Polki dla muzułmanina wyrzekają sie swojej wiary od tak! tam kobieta taka która porzuciła Islam zostałaby ukamieniowana.Chrześcijanstwo mówi Bóg jest jeden dobrze ze wierzy.

Gość kjjgjjgjjjffgfddjjfjfd
ja zieje nienawiscia do meczetow budowanych w polsce.... w gdansku jest meczet i nie dosc tego minaret!!!!!!!! gdybym mogl deportowal bym ta cholote tam skad ida tu..... jak myslicie po co buduja tyle meczetow????? nie ma w pl tylu muzulmanow.... to sa przyczolki i argumenty by zwiekszyc ilosc zbrodniarzy islamskich.... budowe meczetow sposoruja terrorysci....

Gość kjjgjjgjjjffgfddjjfjfd
ciekawe kiedy polska inteligencja miejska warszawka zrozumie ze nie tedy droga ze budowa meczetow w polsce pwoinna byc zablokowana bo to nie ma zwiazku z kultura i historia polski.... na szczescie sa madre narody np. szwajcarzy... tylko kiedy nasi glupi politycy zrozumieja???? watpie by kiedys a jesli juz to bedzie za pozno i bedzie za duzo muzulmanow i meczetow.... nie wiem czemu polska organizajca stop islamowi nie dziala aktywnie tylko cisza..... cos slabo z naszym pospolitym ruszeniem... czy chcecie by za prae lat bylo jak w szwecji???? na kazdym rogu burka szmata i turek ktory nie szanuje polaka???? wole wietnamczykow i chinoli najazd na warszawe bo sa mili i szanuja polskosc a wielokrotnie widze jak turcy islamisci w niemczech i szwecji nie maja szacunku wobec kultury i ludzi szwedow i niemcow... czy polacy na wlasne zyczenie chca wrogow w wlasnym kraju?????????

Dlaczego muzułmanie mają się czuć w moim kraju jak u siebie i zapierdalac sobie do meczetu, a ja bałabym się pojechać do ichnich krajów? Europa jest tolerancyjna pod względem religijnym i super - ale dla każdej innej wiary :o Przez to, że tak Muzułmanów po dupkach całujemy, jest ich coraz więcej, a to źle. Każą sobie tyle meczetów budować, żeby mogli się po całej Europie rozprzestrzenić.

Gość dziaddek
ja sie pytam kto pozwala na ich budowe?

Gość kaszamannaaaaa
jak to kto????? światli europejscy polscy urzednicy.... co w ramach tej swietnej tolerancjii akceptuja takie sprawy by polska nie byla postrzegana jako nie tolerancyjna... tylko sorry tolerancja nie polega na tym by pozwalac islamistom u siebie w kraju na wszystko a oni oddają nam zamachami i strachem przed podrozowaniem po swiecie... ja juz dawno wydalem wojne islamowi.... niech kazdy islamista czuje strach w polsce bo kazdy dostanie swoje za propagowanie w polsce tej obcej wiary i kultury narzucanej nam przez ue

Gość WITAMY IMIGRANTÓW W POLSCE
HA HA HA HA HA

Gość gość
przynajmniej będą się mieli gdzie modlić (i naradzać)

Gość gość
PODZIĘKUJMY PO

Gość gość
Ahahaha a jak koscioly sa nasrane w calej polsce razem z pomnikami to jest dobrze?MUSI BYC PO ROWNO

Gość gość
gość dziś Ahahaha a jak koscioly sa nasrane w calej polsce razem z pomnikami to jest dobrze?MUSI BYC PO ROWNO x x x to jest nasz kraj i nasze kościoły, my nie możemy zbudować kościoła choćby w Turcji dlatego u siebie możemy mieć tyle kościołów ile zechcemy

Gość gość
No i dobrze ze beda, nauczycie sie tolerancji RASIŚCI KATOLICY