Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silllliconnne Valey

W poniedziałek mam mieć powiększany biust. Zreyzgnować czy jednak powiększyc?

Polecane posty

Gość Silllliconnne Valey

Jak myslicie ? Bylam zdecydowana w 101 % ,a teraz mam wątpliwosci. Nie chce miec wielkich balonów , powiekszam tylko o jeden rozmiar,ale sama juz nie wiem... Jesli kiedys mi się ''znudzą'' bede musiala wyjąc i z cyckow zostaną dwa rozciągniete worki :(

powieksz, najwyzej zaoszczedzisz na wyposazeniu auta w dodatkowe poduszki powietrzne :) i herbate bedzie gdzie postawic...

Gość Silllliconnne Valey
no i gdzies czytałam , oczywiscie na amerykanskich stronach ANTY-silikonowych ze powoduje on chorobe autoimmunologiczną i raka :/ Pytalam o to lekarza, zacząl sie smiac i radził zeby nie czytac głupot na amerykaskich portalach.

Gość dddennnsss
Ja tez chcialam robic ,ale dałam sobie spokoj :P

Gość dobre provooooo nieee
ja na twoim miejscu gdybym miala kase, to poiekszalabym kwasem hialuronowym. kiedys tak zrobie, ale najpierw musze sie dorobic :D

Gość Silllliconnne Valey
Kiedys myslalam o kwasie ,ale... nie stac mnie na to ,co 10-12 miesięcy trzeba go uzupelniac :/ a implant jest teoretycznie na stałe

Gość dobre provooooo nieee
jezeli nie palisz i zachowasz jakies tam zachowania typu dieta czy cos to nawet 24 miesiace starcza, no teoretycznie tak silicony na stale, ja bym silikonow sobie nie "wstawiała" bo jakos tak przekonana nie jestem, ale nie mam nic przeciwko jezeli ktos chce :) zastanow sie tylko :)

Gość pupupuppuppppp
No wlasnie jesli masz kase na pozniejsza wymiane to rób. inaczej skonczysz jak babki z Chce byc piękna, po programie Polsat kopnąl je w dupe ,a one plakaly ze wyglasdają znow tak samo :O