Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biznesplannn

POMYSŁ NA BIZNES- wypali? jak myslicie?

Polecane posty

Gość bezrobotnyzzadupia
ale sadze ze to dobry pomysl burzuje sami sobie nie zrobia ogrodka przeciez

Podoba mi się pomysł, tylko jak odśnieżysz np. 20 klientom podjazd każdego dnia rano? Musisz mieć ludzi! I nie możesz też za późno zacząć..ani za wcześnie... Bo co jesli będzie intensywnie padało? Wiem, że to nie to samo co 2 metrowa zaspa z całej nocy..no ale:D Też jestem z Mazowsza, ale trochę dalej .. Grójec i okolice:P Tu nie wiem czy by takie coś [przeszło.. za mało grubych ryb..

Gość bezrobotnyzzadupia
no pracownikow obowiazkowo plus na poczatku sam z nimi zasuwac

Gość biznesplannn
niekoniecznie dla bogatych. Mozna tez przeciez dac zlecenie na odsniezanie raz w tygodniu, wiec i dla mniej zamoznej grupy tez sie bedzie pracowalo. klient to klient. :) Bezrobotny jestes jeszcze?

Gość biznesplannn
up up

Gość highi
dokladnie, chcialem napisac to co liderka- co jesli znajdą się klienci na takie poranne codzienne odśnieżanie i przykładowo 7 z nich zazyczy sobie na 6:30. Na jakiej zasadzie pracowników przyjmiesz? normalna umowa czy jakoś inaczej masz w planach?

Gość biznesplann
Na nocki, powiedzmy praca od 3,00 do 6,00. Znajdą się i tacy :)

Gość highi
pewnie sam bym poszedl dorobic w ten sposob:) powodzenia

Gość biznesplann
Nie MYSLALEM JESZCZE o tym jak bede mial 10 klientow w zime :) Ide malymi kroczkami i na razie jak bedzie 2,3 stalych to bedzie swietnie. a w dzien typowe odsniezanie z 'doskoku" albo dachy. Marzy mi sie to odsniezanie codzienne. Ja bym tak chcial ze wstaje rano a tu odsniezone, odpalam odsniezony samochod i wyjezdzam nie zatapiajac sie po drodze w snieg po kolana :)

Gość biznesplannn
może jeszcze jakieś opinie?

Gość biznesplannn
No trzecia zmiana, podrzucajcie opinie! :)

Gość biznesplannn
up up

czy twoja wioska jest"bogata"czy ludzie sami wokol siebie robia-jezeli jest to okolica willowa mozesz wyjsc na swoje.a propo jezeli willowa dolozylabym raz w miesiacu gruntowne mycie wszystkich okien plus co dwa tygodnie mycie powierzchowne.

Gość biznesplannn
Doro - miejscowość typowa willowa. Wszystkie domy powyżej 2,000,000. Cała smietanka towarzyska.

to postaw na swoim-wywiesilabym liste wpisowa kogo ta propozycja zainteresuje i na tej podstawie organizuj dalej,wez pod uwage ze polacy to dziwny narod zeby komus sie lepiej nie powiodlo to ....................wiesz co mam na mysli

Gość zainteresował mnie ten biznesp
ale wymysliles doro z tą listą. Ja nawet gdybym była zainteresowana to nie wpisywałabym sie na zadna listę. Myślę, że p[omysł fajny. Ulotki na allegro mozna juz za 140 zl kupic za 5000 szt w kolorze, sama kiedys kupowałam na allegro i jakosc calkiem przyzwoita. Jezeli jest tak jak mowisz to spokojnie ok 1000 zł możesz wołac za taki miesięczny abonament. Na początek ulotki rozniesiesz sam, a jezeli chodzi o strone www to uwierz ze za 500 zl mozna zrobic + te wszystkie domeny i dodatkowe oplaty rozem w 1000 za strone sie zmiescisz jak dobrze poszukasz.

Gość biznesplannn
Strona WWW to nie problem- mam w rodzinie kogoś kto stworzy mi za darmo :) Więc myślisz,że znajdą się Klienci?

Gość FAJNIE FAJNIEEE
ja bym na to poszła :) Także śmialo !!!!!!!!!!!

Gość abadziababenc
ryzyko wtopienia kasy małe więc do dziela! w razie czego nie zbankrutujesz a w między czasie może coś ciekawszego przyjdzie do glowy. Szczerze, sama chcialabym takiego "chlopa" od oprysków i podkaszania trawy przy pojedynczych roślinkach no i odsnieżanie podjazdu tez fajne ale jak wejdziesz na posesję(jak domownicy mają spać), żeby odśnieżyć przy garażu?

Gość biznesplannn
No widzisz- dobre pytanie- dzieki musze sie nad odpowiedzia zastanowic :) Pewnie bedzie tak, ze jak ktos wykupi abonament na caly miesiac to sie jakos dogadamy. Nie bedzie pewnie wiekszego problemu. Zawsze taki ktos moze sobie wybrac opcje odsniezania o godzinie 21 :)

Gość biznesplannn
Dobry Wieczór. Jest tu ktoś jeszcze kto wyrazi swoją opinię? Dzięki :)

Gość biznesplannn
Up up up up up up up up

Gość biznesplannn
dzien dobry !

No co, no fajna sprawa:) Do dzieła a nie na forum wypisywać. przemyśl dobrze strategię i ju:) PS. zazdroszczę dobrego pomysłu:P ja jestem kobietą i również szukam inspiracji...ale ciezko:P Tylko sprzatanie mi do głowy przychodzi:( Może też wymyślę jak zarobić pierwszy milion..:D Bierz się do roboty;P

Gość biznesplann
Dzień dobry po długiej pzrerwie! W tym tygodniu ruszam z założeniem firmy, ostatnio nie miałem czasu ( kłopoty małe). Może jeszcze się ktoś wypowie??? Liczę na Was :)

Gość biznesplann
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppp :) :) :) :)

Gość hehe hehe
fajny pomysl:)ja sprzatam u tych bogatszych i wyciagam ok.4500 miesiecznie i gdzie bym tyle zarobila? wszedzie maja tez ogrodnika-czesto wlasnie w abonamencie

Gość biznesplann
oooooooooooo!!! Gratuluje! Ja wlasnie tez zamierzam poszerzyc swoja oferte o sprzatanie :) Słuchaj a jak zaczynalas? Moze opiszesz mi jak najlepiej pozyskiwalas Klientow? Oczywiscie u nie jest od groma bogatych ludzi ale trzeba ich jakos przekonac i dojsc do nich prawda? Podpowiesz cos?

Gość biznesplann
hehe hehe Jestes? :):):):)

Gość hehe hehe
najlepsza droga to droga pantoflowa 2 pierwsze zlecenia mialam od kolezanki,ktora wyjezdzla i oddala mi swoje domy wtedy pracowalam w sklepie i mysle-co mi tam przynajmniej dorobie ale jak zaczelam pracowac i bylo nastepne zlecenie od rodziny tamtych-to sie zwolnilam po przez 3 dni w tygodniu zarabialam tyle co przez miesiac w sklepie i tak dzialam 12lat ale nowe zlecenia oddaje kolezance-jest przeszczesliwa bo mnie juz zarobkowo dogania a zaczela rok temu