Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość : (

Wy narzekacie na wygląd a ja na charakter

Polecane posty

Gość bluerby
Nie załamuj się zawsze można znaleźć bratnią duszę z ,którą milczenie też będzie wielką przyjemnością .Więcej optymizmu i wary we własne siły ;)

Możliwe, ze jestem tym typem ale uwierz ze nic wbrew naturze nie mozna zrobic. Kiedys bylam zdolowana i zawzielam sie, postanowilam sie zmienic i po prostu nie wytrzymałam po pewnym czasie, pozniej bylam taka wyczerpana ze nie moglam sie pozbierac. Zauwazylam ze męczą mnie ludzie, przy nich trace energie, jezeli mam sie troche bardziej udzielac to od razu chce mi sie spac, brakuje mi sily na wszystko...

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaa
to może zmieniaj to stopniowo ? a jeśli nie dasz rady sę zmienić to zaakceptuj jaka jestes

Gość bluerby
Czasami tak bywa ,że brak nam sił i wszystkiego się odechciewa może powinnaś zacząć rozwijać jakieś zainteresowania lub uprawiać sporty z własnego doświadczenia wiem ,że człowiek aktywny fizycznie jest szczęśliwszy i pełny sił witalnych :)

staram się zmieniać, a zaakceptowac siebie nie potrafię bo inni tez mnie nie akceptuja

Gość absinths
moze nie nieakpcetuja, tylko nie zwracasz na siebie uwagi

Gość absinths
jakas anemie masz? ja na przyklad malo jem i przez to nie mam energii na codzien, po kilku godzinach zajec jestem wykonczona, nic mi sie nie chce, z domu rzadko wychodze, a najbardziej lubie spac

nic mnie nie interesuje, zapisalam sie na tance,potem na reczna, zaczelam nawet z muliny drobnostki robic ale szybko mi sie to znudzilo, jedynie jazda na rowerze jest milutka :)

Gość absinths
cwiczyc nie lubie, jak nosze jakies ciezkie siaty, to mi kregoslup siada, poprostu masakra jakas, no i pale ;/

nie choruję na nic, rano jem po to zeby miec energie a jest wrecz odwrotnie, w trakcie dnia tez podjadam a padam ze zmeczenia i z niecheci w sumie nie wiem do czego, zawsze chce zeby dzien sie skonczyl jak najszybciej, uwielbiam spac ale na drugi dzien jest tak samo :( mialam robione badania na wszystko i wyszly w normie, lekarz stwierdzil ze to depresja ale cos mi sie wierzyc nie chce bo od zawsze taka bylam. tzn jak skonczylam jakies 5 lat, wczesniej ponoc bardzo energiczna bylam

Gość absinths
a ja nawet nie mam czasu, zeby porzadnie zjesc, cigle musze sie uczyc, to mnie wykancza

Gość absinths
i fizycznie i psychicznie

Gość absinths
po prostu tak mi sie wszystkiego odechciewa, ze nawet nie gadam z innymi, a najlepiej jest jak sie poloze i przespie albo poogladaam telewizje

Gość bluerby
A nie macie jakiejś drugiej połówki ,wiadomo z nią też można się ponudzić ale zawsze jest w tedy raźniej :)

Gość bluerby
*wtedy :)

Gość absinths
w obecnosci drugiej osoby nie potrafie sie zrelaksowac, ani uczyc, po prostu chlopak by mnie rozpraszal i nie moglabym odpoczac w pelni

Gość absinths
jestem nerwusem strasznym

Gość absinths
poza tym, wiesz jak ciezko znalezc porzadnego chlopaka w obecnych czasach, wiekszosc to tylko aby zaliczyc albo jacys pusci albo wulgarni albo zajeci

Gość bluerby
A skąd jesteś ? :) może potrafiłbym okiełznać twoje nerwy ;)

Gość absinths
nie sadze :P wlasnie dobrze powiedziales, najbardziej mi flegmatycy odpowiadaja, jestem na nich skazana przez swoj charakter

Gość absinths
moj poprzedni chlopak byl flegmatykiem

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam facetów bardziej przebojowych i pewnych siebie chyba tak dla równowagi ;)

Gość bluerby
I co nie wytrzymał z tobą ? :D

Gość absinths
on byl jednym z tych, co chca zaliczyc jak najwiecej, po co marnowac zycie na jedna osobe ? zreszta to mi zwisa, mam go gdzies, bez niego nawet jest lepiej, bo mam wiecej cennego czasu

Gość absinths
poza tym nie laczylam z nim przyszlosci, cos mi w nim brakowalo, nie wiem czego za bardzo

Gość bluerby
Cennego? Który przeznaczysz na panie lub siedzenie przed kompem :) nie ma to jak wartościowe spędzanie czasu ;)

Gość bluerby
*spanie

Gość absinths
chyba jak dla mnie byl za malo bystry, za malo uczuciowy, cos nie gralo

Gość absinths
nie lubie tu siedziec, ale mam alibi od uczenia sie :P

Gość absinths
nie gadam z nikim, to chociaz tu moge sie wyzalic :P