Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

współlokatorka

dieta cud?

Polecane posty

Gość wszyscy sa szczesliwi
dieta dukana powoduje zakwaszenie organizmó a jakie zakwaszenie powoduje spustoszenie w organizmi to wystarczy poszukc na gogle

A co do brzuszków to się zgodzę, nie są skuteczne bez ćwiczeń aerobowych. Zreszta ja brzuszków nie robie wcale, wystarczy trochę pobiegać i brzuch jest płaski:)

Gość oja pierdziu
Noxelia, piszesz bzdury bo---------------- 60 kg przy wzroście 172 to idealna waga,a to,że Ty czułaś się jak słoń zawdzięczasz anorektycznym zapędom!

Gość pulpetowa dama
Fakt, o forsownych nie pisałeś - zwracam honor. Pisałeś o ćwiczeniach ogólnie. Wszak jako kobieta, na ćwiczeniach się nie znam, zdrowym żywieniu tym bardziej, czytając Twoją wypowiedź, natychmiast ujrzałam wyczerpujące aeroby i zamaszyste pajacyki. Deprekuję ;) 🖐️ Aczkolwiek nadal twierdzę, że i bez ćwiczeń autorka schudnie :P

Noxelia to pisz od razu, że biegałas 3 razy w tygodniu, bo to właśnie bieganie wyszczupliło ci talię. Brzuszki co najwyżej pomoga na ładny zarys mięśni.

aaa, teraz doczytałam, że wcześniej pisałas o bieganiu:) Co nie zmienia faktu, skakanka i biegi wyszczuplają talię, brzuszki nie:)

Witam. Ja schudłam na samych dietach,bez ćwiczeń. Jednak mam dużo ruchu,codziennie uskuteczniam 4 godzinne spacery z wózkiem...

Gość oja pierdziu
Noxelia,biedactwo,niestety masz bardzo nie kobiecą figure....

Gość oja pierdziu
Noxelia, a stąd KRETYNKO,że w stopce masz pare swoich zdjęć.:)

Gość pulpetowa dama
Powiem tak - blada i nalana nie byłam bo mam sporo ruchu (tak ogólnie), ale ładną rzeźbę, taką rzeczywiście wypracowaną, wymuskaną i "zrobioną" z premedytacją zaczęłam tworzyć dopiero po redukcji. Wcześniej paliłam mięśnie. Zniechęcał mnie też to, że kaloryferek niby widać, ale spod warstewki tłuszczu, muskuły są, ale jakieś mało wyraźne. Teraz jest ok. Autorka w każdej chwili może zacząć kształtowanie sylwetki. Czy zrobi to już teraz, czy po osiągnięciu upragnionej wagi - jej wola. Może też pozostać rozlazłą kluską (a kto jej zabroni). Znam takich, którym się to podoba :)

Gość oja pierdziu
Noxelia,chyba już nie pamiętasz jak wklejałaś zdjęcie z całą sylwetką.

ale odchudzanie sie z 60kg przy 172cm wzrostu zwyczajnie nie ma sensu, odchudzać nalezy się z nadwagi, a tu jej nie ma. Ćwiczenia i mądra dieta jak najbardziej, ale ograniczanie jedzenia czy picie wody z octem zamiast sniadania to już mocne przegięcie.

Gość oja pierdziu
jesteś płaska jak deska, gdyby nie twarz można by pomylić się gdzie przód a gdzie tył....

Gość oja pierdziu
aaaaaaaaaaaa i tu byś się grubo zawiodła

Gość oja pierdziu
i czego mam ci zazdrościć?Przecież tobie brakuje wszystkiego,łącznie z mózgiem.

Gość oja pierdziu
Imo,super fotka,a te super kobiece kształty....

Gość pulpetowa dama
No i rady udzieliłam. Spytała, czy przy takiej diecie schudnie - odparłam, że tak. Baaa... odradziłam ocet. O ćwiczeniach nie pisała - to nie komentuję. O Mc Donaldzie tym bardziej ;) Wydaje mi się, że nawet jeśli autorka nie będzie ćwiczyła, a zarzuci pomysł z octem, i tak wypadnie korzystnie na tle dukanek, głodowiczek i innych fanek diet cud typu 26 kg w trzy dni ;) 🖐️

pulpetowa dama,ja tak zwanych dietach cud schudłam 18 kg w cztery miesiące,nie w tydzień. I chudne nadal...

skowroneczek, ale 4 godz. spacerów dziennie to bardzo dużo ruchu, więc to nie jest tak, że schudłas wyłącznie na diecie:) Poza tym pytanie czy miałaś nadwage.

Gość pulpetowa dama
Powiem tak - wiele wymagam od siebie, mniej od najbliższych, ale dlaczego mam czegoś wymagać od anonimowego użytkownika internetu, o którym nawet nie mam pewności, że jest kobietą? Może to gruby, włochaty Ryszard z fetyszem, entuzjastycznie trzepiący konia, gdy my tu dyskutujemy? :D

Gość _Ela__
Hej :) Mam pytanie do IMO13817 bądź Yavagrany ;) Przyznam się szczerze,że nie wiedziałam,ze brzuszki nie pomagają w osiągnięciu płaskiego brzucha.. a Właśnie przedwczoraj zaczęłam je robić ;) Z tego co wyczytałam polecacie bieganie i skakankę. Czy możecie polecić coś jeszcze? :classic_cool:

Gość pulpetowa dama
A jakie to były diety (jeśli można spytać)? I jak długo utrzymałaś wagę?

Gość pulpetowa dama
Ale ładnie rzeźbi ramiona ;)

Gość _Ela__
No właśnie.. Chętnie wybrałabym się na basen ale chyba tylko w stroju płetwonurka ;) Muszę trochę poprawić swoją figurkę i może się wybiore ;) Dzięki :) A hula-hop ? Da to coś? Jak myślisz?

_Ela_, pisałam na pierwszej stronie jak mniej więcej powinna wyglądać dieta, poza tym wystarczy godzinka biegania 3-4 razy w tygodniu (lub rower albo skakanka), i brzuszki, jeżeli chcesz mieć ładnie zarysowane mięśnie. Dobry jest tez basen. Jak komuś się bardzo nie chce wychodzić biegać, to mozna kupic rower stacjonarny i pedałować np. podczas oglądania filmu lub serialu:)

pulpetowa dama,przez dwa tygodnie był nieszczęsny Dukan,ból nerek,przerwałam. Potem MŻ,teraz 2 raz jestem na diecie Norweskiej. Od 4 miesięcy chudne,więc efektu jojo jeszcze nie ma!

aj tam, nie przejmuj się sylwetką na basenie, większośc przychodzi tam, żeby nad nią popracować:) Co do hula hop to osobiście nie próbowałam, choć słyszałam, że jest skuteczne. na ile to prawda to nie wiem, bo wydaje mi się, że to ćwiczenie wzmacniające jak brzuszki. Brzuszki tez mają sens, ale nie same, powinny być robione po aerobach.

aha,dodam,że między pierwszym a drugim podejściem do Norweskiej był miesiąc przerwy,nic nie utylam,chudłam nadal.

Gość pulpetowa dama
Aaaa... czyli jeszcze bez stabilizacji. A dlaczego zarzuciłaś MŻ i przeszłaś na norweską?

Gość _Ela__
W takim razie muszę zainwestować w skakankę ;) Nie jem słodyczy. W miare regularne posiłki , bez podjadania pomiędzy. Po 18 nic nie jem. No czasem jakaś aktivia bądź kefir z racji tego,że późno chodzę spać a mam małe problemy z jelitami ;) Mam nadzieję,że się uda :)