Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

współlokatorka

dieta cud?

Polecane posty

Gość pulpetowa dama
Aleś Ty krewki. Daj się dziewczynie wypowiedzieć. Widać, miała jakiś ważny powód, że przeszła na tak wyniszczającą dietę. Ciekawa jestem - jaki?

pulpetowa dama,bo na MŻ w pewnym momencie waga staneła i za nic nie chciała ruszyć. Na Norweskiej za pierwszym razem zrzuciłam prawie 5 kg! :) Potem znowu MŻ,przez miesiąc,waga nadal leciała.Teraz stosuje Norweską znowu,bo potrzebuje szybko zrzucić ostatnie kilogramy.Wyjeżdżam na urlop...

Gość wielorybb
ja mam 175 cm i waze 158 kg.chuj wam do tego 🖐️

Gość pulpetowa dama
Tego się spodziewałam - wesela (czy innej uroczystości), wakacji, spotkania klasowego :D Tu będą wakacje :D Powiem tak, choć pewnie do serca sobie tego nie weźmiesz, diety wyniszczające mają to do siebie, że się mszczą. Między innymi efektem jo-jo. Czego absolutnie Ci nie życzę, acz gdyby wystąpiło, zdecyduj się raczej na zdrowe odżywianie ;)

Gość _Ela__
Sory,że zawracam dupe ale chciałam zapytać czy jak będę robiła przysiady to schudnę z ud?

Dzięki za troske. Wiesz co,po rzuceniu palenia przytyłam do 78 kg.w 5 miesięcy schudłam do 51kg. W taki sam sposób. Wagę utrzymywałam przez ponad 5 lat,aż zaszłam w ciąże i znowu utyłam.

Gość pulpetowa dama
Nie mam pojęcia ;) Ja na uda mam własny sposób, ale jest nieco nieprzystojny - choć nad wyraz skuteczny ;)

nie schudniesz:) chudnie sie od ćwiczeń aerobowych, takich jak bieganie lub rower, przy czym tez warto pamiętać, że proces spalania tłuszczu zaczyna się dopiero po ok. 25-30 minutach ćwiczeń. Przysiady, brzuszki to są ćwiczenia wzmacniające mające na celu wzmocnienie mięści przez co ładnie wyglądają. Ale same przysiady ud nie wyszczuplą, a same brzuszki spowodują, że mięśnie będa się rysowac owszem, ale pod warstewką tłuszczu. Zreszta ja jako nastolatka robiłam dziennie 300 przysiadów w trzech seriach po 100 i nic mi to nie dało:)

Gość _Ela__
tzn.jaki? :classic_cool:

Gość pulpetowa dama
Skowroneczku - może faktycznie uda Ci się wagę utrzymać. Może nie zrobisz sobie krzywdy. Sama znasz swój organizm najlepiej. IMO13817 Miło było Cię poznać :) Owocnego treningu 🖐️

jejku jaka dyskusja, chyba jestem zbyt leniwa na sport, przez 1,5 miesiąca na siłowni bywałam 4 razy w tygodniu i bylo super, ale chyba teraz się nie zmobilizuje do zwykłego biegania, a przynajmniej bedzie ciezko, ale chce poprawić sylwetkę więc powinnam i takie błędne kolo.

Gość _Ela__
aha:/ Czyli lipa :( Nie mam kiedy wyjsć do klubu fitness bo mam małe dzieci. Niestety nie mam z kim ich zostawić na ten czas. Na rower też nie pójdę :( Kupię tę skakankę i hula-hop. Zobaczymy co z tego wyniknie.. A przeczytałam gdzieś tam,że po skakance rosną mięśnie. to znaczy,że będę miała grubsze łydki,tak? :o

Ela a jak małe dzieci? Bo je tez można wykorzystać, np. grając w piłkę albo bawiąc się w berka:) Ale przy zupełnych maluchach to nie przejdzie.

Gość _Ela__
IMO13817 no nie bajka. Nawet tego nie oczekuję, wiem ,że aby coś osiągnąć trzeba coś w tym kierunku zrobić. Bo samo się nie zrobi. Życie to nie bajka ;)

Gość _Ela__
2 lata - ciągle w ruchu także też jako taki mam przy nim trening ;) i 6 miesięcy

to myslę, że ci spokojnie skakanka czy hula hop wystarczy jak i tak się ruszasz. Najgorzej maja te, co prowadzą siedzący tryb zycia, a myslą, że schudną od 100 brzuszków dziennie.

Gość Do IMO
IMO Poradz prosze- co cwiczyc(bardziej stawiam na cwiczenia ) i jaka dieta do tego przy b.duzej nadwadze.

przy bardzo dużej nadwadze koniecznie dietetyk i profesjonalny instruktor fitness, bo bardzo łatwo popełnić błąd przy układaniu diety lub nabawić się poważnej kontuzji.

Gość tututu
Yavagrana Jestes przy kości, ludzie zawsze są mili. Ja ważąc 62 czułam się jak słoń, boczki miałam. 55 przy takim wzroście to max. Ja mam 173 dokładnie i 54 kg.