Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka11234567890

jak kupic prawo jazdy w lublinie????

Polecane posty

Gość edytka11234567890

prosze o namiary.

Gość edytka11234567890
????????????????

Może tym razem zgłoszenie na policję????

Gość już będę miła
to nieuczciwe

Gość jonesbo
Oczywiście kupowanie dokumentów aby legitymować się nimi za kierownicą jest surowo zabronione. Ale zawsze możesz sobie sprawić dokument kolekcjonerski. Bardzo dobra i rzetelna marka to na przykład szybkieprawojazdy.pl - sam korzystałem i musze pochwalić.

Gość gość
www.GDZIE-KUPIC-PRAWO-JAZDY.com Polecam ten serwis, sam kupiłem jakiś czas temu od nich prawo jazdy i jestem mega zadowolony z ich usług, na prawku jeżdżę już 4 miesiące, i przeszło nawet podczas kontroli drogówki, a to najważniejsze :) także jestem zadowolony :)

Gość gość
Wy ludzie tka n poważnie?? Dwa dni temu moja znajoma jechała z mężem, jakiś… człowiek uderzył w nich z całej siły, ona potłuczona, problemy coś z szyja, on dziś pojechał na szpital, podejrzewają wstrząśnienie mózgu. Ludzie, możecie mieć czyjeś życie na sumieniu, nie boicie się w ogóle że zrobicie komuś krzywdę?? Mnie uczyli jeździć w www.cskrozped.pl prawo jazdy zdałam za pierwszym razem, to naprawdę nie takie trudne. Wystarczy trochę samo zaparcia, dobra szkoła i jazda!

Gość gość
*** ZANIM NAPISZESZ PRZECZYTAJ CAŁY OPIS ! Tylko u mnie legalne prawo jazdy ... Witam, prowadzę szkołę jazdy i skutecznie załatwiam legalne prawo jazdy (wszystkie kategorie), wyrobione przez PWPW i odbierane w wydziale komunikacji przynależnym do miejsca zameldowania tak jak przy zdanym egzaminie (…) Czas oczekiwania to minimum miesiac , jeśli ktoś Wam pisze, że można szybciej, to od razu widać, że nie wie o czym mówi albo sprzedaje wersję kolekcjonerską produkowaną „na kolanie” w kilka dni… Samo wyrobienie dokumentu przez Wytwórnie Papierów Wartościowych to 2 tygodnie. Nie potrzeba badań lekarskich, kursu na prawo jazdy, egzaminu z teorii, wszystko jest załatwiane u nas. Cena za prawo jazdy nie jest wygórowana, a osoby, które posiadają nr PKK i mają zaliczony ośrodek/kurs na prawo jazdy płacą mniej. Dokument przechodzi całą drogę przez Wydział Komunikacji, WORD, PWPW, CEPiK i wszystkie etapy, tak jak byście normalnie ubiegali się o uprawnienia konkretnej kategorii, co za tym idzie, jest zerowa szansa na to że dokument kiedykolwiek stracicie przy pierwszej kontroli "drogówki", czego nie mogą zagwarantować inni sprzedający. U nas obowiązuje przedpłata 100% - nie mamy możliwości załatwienia legalnego dokumentu na raty czy z płatnością po odbiorze, ponieważ koszty występują „przed” rozpoczęciem procedur, a nie w „trakcie” czy „po”. Nie oszukujemy, nie wykonujemy podróbek, skanów i innych dziwnych rzeczy. To jest w pełni legalne prawo jazdy z wpisami w WORD, PWPW, CEPiK etc i odbierasz je we własnym urzędzie/Wydziale Komunikacji Gwarantujemy bezpieczeństwo i anonimowość. Jeżeli jesteś zainteresowany(a) tymi warunkami napisz, jeżeli nie jesteś - strata czasu dla ciebie i dla mnie bo warunki pozostają bez zmian. Nie ma tu rozkładania na raty czy coś w tym stylu, PŁATNOŚĆ JEST Z GÓRY, nikt nic za darmo nie wyrobi, nie będzie się narażał i dopłacał do zamówienia z zerową gwarancją odbioru i płatności "po" przez zamawiającego.. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu tylko poważnie zainteresowanych. UWAGA: NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA DZIAŁANIA OSZUSTÓW, KTÓRZY KOPIUJĄ MOJE OGŁOSZENIA, KRADNĄ FOTKI I ZAMIESZCZAJĄ JAKO SWOJE. ZALECAM OSTROŻNOŚĆ W KONTAKTACH Z TAKIMI OSZUSTAMI. Ogłoszenie oszusta który klonuje ogłoszenia innych jest widoczne w serwisie - na fotkach które kradnie wyświetla się podwójne logo serwisu oglaszamy24. email : prawo.jazdy88@gmail.com

Gość gość
531-819-965 tam zadzwoncie . szukalem i sporo pieniedzy stracilem ale nie tracilem nadziei i w koncu o nichy czytalem. uwazajcie na mailowiczow to banda oszustow szczegolnie prawko5

Gość gość
Zamów sobie na offshoreidcardscom!Mega jakość i cena!!!Robi robotę!Mam więc wiem!

Gość gość
Ja mam z 533141847 . No i nie tylko ja.