Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek27777

czy moge oswiadczyc sie z takim pierscionkiem???

Polecane posty

Gość bobek27777
tylko teraz jestem totalnie splukany bo to kupno mieszkania, czesc z gotowki, czesc na kredyt wzialem, wyremontowalem lazienke w nim i jeden pokoj. nie stac mnie teraz na droga bizuterie

Gość żona męża swegoooo
to po co sie juz teraz oświadczasz jak slub dopiero za 3 lata ?????

żona męża swegoooo współczuję mężowi takiej materialistki w domu. 400 zł to dużo jak na zaręczynowy.

Gość MOZESZ
pierscionki sa piekne! smialo! powodzenia!

Gość lllissss
wazna jest milosc, ludzie po co przykladac wage do ceny/////??

Gość żona męża swegoooo
ja mężowi tez drogie prezenty robie,wiec materialistka nie jestem bo weiem ze na ukochanego moge wydac a nie skapic ile wlezie byle do wlasnej kiesy a na druga osobe to zero tak ? tak jak mowili bo na to na tamto to tak ale na to to nie

Gość żona męża swegoooo
Nie musisz mojemu męzowi współczuc bo nas na to stac kretynko

Gość żona męża swegoooo
a po kiego sie pytacie czy z takim sie moze oswiadczyc ???? zeby sobie dupale lizac tylko, swoje zdanie mam

Gość żona męża swegoooo
no wg ciebie jestem i masz takie zdanie ale męzowi na bazarze prezentow nie kupuje bo mam do niego szacunek krowo

żona męża swegoooo hahahahahaha :D udowadniasz Mu miłość prezentami? ŻAL! Jeszcze raz powtarzam WSPÓŁCZUJĘ Mu Ciebie I bez wyzwisk.

Gość żona męża swegoooo
a ty za to tepa i biedna, szacunku od męża nijak nie zaznalas i wywalasz swoje krowie ochody na publiczne forum

Gość żona męża swegoooo
a gdzie napisalam ze udowadniam ?? tepa jestes czy popierdolona we łbie >> jak JUZ mu kuuje prezent to porzadny a nie pierwsze lepsze gowno idiotko popierdolona, ty

żona męża swegoooo mój mąż okazuje mi szacunek poprzez zachowanie i słowa a nie prezenty. Nie wiesz co to miłość MATERIALISTKO!!!

Gość żona męża swegoooo
biedne krowy jak was na nic nie stac to idźcie pizde roz,ozyc pod latarnia a nie innym zazdrościcie, kurwy pierdolone

Gość złoty pierścionek
za pierścionek np na imieniny 500 to moze byc, ale nie ZARĘCZYNOWY ludzie dno prezentujecie i tyle a mówił ci juz mąż , że jestes wyrachowanym głupim babokiem???

Gość żona męża swegoooo
tia, okazuje ci, a prezetnow to ci nie robi, nawet glupiego kwiata ci nie kupi bo ty jestes tak pjebana ze szkoda slow, nie wiesz o czym mowa.

Gość żona męża swegoooo
jak ci kupi bulion na rosol to to jest jego prezent dla ciebie na gwiazdek imieniny w jednym hahahaha wielki rozmemłany brzuchaty stary dziad z łysym chujem to twoj maz nie dziwie sie wiec

Gość Dasza26
Jakby mi facet kupił pierścionek za więcej niż 400 zł to bym się na niego obraziła. Dla mnie to idiotyczne wywalanie pieniędzy w błoto.Zresztą, już mu to oznajmiłam, to powiedział,ze chyba jestem nienormalna i,że on by wydał minimum 1000-1500 zł - dla mnie z kolei taki pomysł to idiotyzm... Po cholerę mi taki drogi pierścionek? Nie kumam tego, poza tym nie znoszę biżuterii.

"ja mężowi tez drogie prezenty robie,wiec materialistka nie jestem bo weiem ze na ukochanego moge wydac a nie skapic ile wlezie byle do wlasnej kiesy a na druga osobe to zero tak ? tak jak mowili bo na to na tamto to tak ale na to to nie" bla, bla, bla... brak Ci argumentów i dlatego wszystkich obrażasz

Gość złoty pierścionek
ja mężowi tez drogie prezenty robie,wiec materialistka nie jestem bo weiem ze na ukochanego moge wydac a nie skapic ile wlezie byle do wlasnej kiesy a na druga osobe to zero tak ? tak jak mowili bo na to na tamto to tak ale na to to nie myslę, że nawet nie trzeba się czepiać wulgaryzmów i braku kultury tego baboka, ten tekst mówi sam za siebie... a o czym on w ogóle mówi, ktos wie??? :D

żona męża swegoooo OMG. Nie odpisuje Ci więcej bo nie będę obniżać się do Twojego poziomu.

Gość żona męża swegoooo
powiem tyle HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAA

złoty pierścionek -> uj wie Zboczyliśmy z tematu...

Gość żona męża swegoooo
jestescie biedne i tyle, wasi faceci zarabiaja po 1200 zl to nie dziwie sie ze 400 to dla was duzo, wspolczucia

Gość żona męża swegoooo
a potem zycie na skraju nędzy i pozyczac na pieluchy hahahahhahahaha normalnie polskie idiotki biedne z roztytymi dupskami

Gość żona męża swegoooo
japonki za 15 zł na bazarze raz na miesiac se kupi to sie cieszy jedna druga