Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek27777

czy moge oswiadczyc sie z takim pierscionkiem???

Polecane posty

Gość taka sobie jaa
Autorze ten ostatni jest najladniejszy polaczenie bialego i zoltego zlota. I nie przejmuj sie glupimi babami, nie wazne ile wydasz, wazne ze ja kochasz. Zona meza czy jakos tak, ja tez dostalam bardzo drogi pierscionek z brylantem, do tego zabytkowy, juz takich nie ma, a nie wypowiadam sie w ten sposob co ty. Nawet gdyby maz mi kupil tani pierscionek z cyrkonia to i tak bardzo bym sie cieszyla, bo wiem, ze mnie kocha i to jest najwazniejsze. A ty uwazaj bo jak bedziesz taka materialistka to ten twoj bogacz cie kopnie i znajdzie sobie nowszy model.

Gość no widzisz
bobek ja dostałam pierścionek zaręczynowy ten ostatni z brylantem,białym i żółtym złotem i pięknie się prezentuje na palcu,bardzo mi się podoba. nie podpowiadam ci żebyś ten wybrał,wole wierzyć że mam wyjątkowy ;)

Gość takajkjiwokm
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,720 ten jest dla mnie sliczny;d ps. po co odpowiadacie tej małolacie żon...cos tam;d olejcie to sama se pojdzie

Gość Dasza26
Do "żona męża swego", jesteś głupia jak paczka orzeszków. A ty w ogóle kobieto pracowałaś kiedyś, czy tylko siedzisz w domu i udajesz królewnę na którą haruje jak wół ten domniemany, biedny, niczego nieświadomy facet? Może sama spróbuj zarobić chociaż 1200 zł, to zobaczymy wtedy jak ci pójdzie, choć wątpię by ktokolwiek zechciał ci cokolwiek zapłacić. Jedynie za co mogą ci zapłacić to za głupotę, gdybyś co miesiąc dostawała za to kasę, to do końca życia nie musiałabyś już nic robić. Żegnam ozięble.

Zonce skończył się jakże ubogi zasób słów i poszła kupować mężowi prezenty

bobek, spokojnie polegaj na swoim guscie. Wszystkie sa ladne, wazne jest, jaka ma dlon Twoja dziewczyna- waska i szczupla, czy tez pulchna i dosc szeroka? Co do koloru to juz sam sobie odpowiedziales- dziewczyna nosi tradycyjne zloto, wiec zolte, a co do fasonu-to spokojnie zaufaj sobie, bo mozesz sobie wyobrazic konkretny pierscionekl na jej paluszku. Poza tym wybrales bardzo ladne, oryginalne modele, cena w gruncie rzeczy jest niewazna, znasz ja wiec wiesz, czy woli cos drogiego (wtedy zal mi Ciebie, bo za dobry dla niej jestes), czy wystarczy jej Twoj gest (bardzo piekny) i serce, jakie w to wkladasz.

Gość bobek27777
tak ogladam i ogladam i chyba kupie to polaczenie bialego i zoltego zlota, wydaje sie ciekawy.... zeby tylko mojej ukochanej sie spodobal. oswiadczam sie 26 maja:)

Gość Stich
2 jest wporzo

mnie sie podoba ten pierwszy i wcale nie są zbyt tanie życzę szczęścia