Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobek27777

czy moge oswiadczyc sie z takim pierscionkiem???

Polecane posty

Gość bobek27777

hej dziewczyny prosze o pomoc, nie mam za bardzo jakiejs bliskiej kolezanki, nie moge sie poradzic, chce oswiadczyc sie mojej dziewczynie, nie mam zbyt duzo kasy bo wlasnie kupilismy mieszkanie i je remontujemy, nie zarabiam kokosow. wybralem te ktore mi sie podobaja w rozsadnej cenie, co myslicie : http://wkruk.pl/product-pol-2308324-PIERSCIONEK.html lub taki : http://wkruk.pl/product-pol-2308301-PIERSCIONEK.html albo taki : http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,2,5477

Gość żona męża swegoooo
takie tanie ???

Gość żona męża swegoooo
i do tego oklepane, wybralbys cos oryginalniejszego

Gość bobek27777
nie stac mnie na brylanty za bardzo.... owszem moglbym poczekac z pol roku jeszze zeby uzbierac, ale nie chce. bardzo chcilalbys oswiadczyc sie w jej urodziny, ktore sa jeszcze w maju

Gość już będę miła
drugi bardziej mi sie podoba ale wiesz chociać jakie lubi złoto, jaka biżuteria u niej przeważa? biała czy złota? ja noszę głównie z białego złota więc jakbym dostała żółty pierścionek to nie byłabym zadowolona

Gość spoko lklk
ten drugi śliczny. Pierwszy też gdyby był z białego złota. Ale to dla mni ebo ja takie lubie:P nie wiem co woli Twoja dziewczyna

Gość malenkaaaaaaa2222
pierwszy pierscionek sliczny, jak najbardziej sie spodoba:)

Gość wazne są intencje
mi rowniez bardzo podoba sie pierscionek z linku 2 :) zycze szczescia

Gość bobek27777
cos sie nie chce wkleic ten trzeci....:( aha czyli sadzicie ze mnie wysmieje z taka cena?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pierwszy:)

Gość już będę miła
3 link nie działa!!

Liczy sie gest, a nie WARTOSC zasranego pierscionka .. sprawdz tylko czy Twoja kobieta woli klasyczne zloto, czy moze lepiej biale !

Gość src
pierwszy ladny

Nie przejmuj się nigdy komntarzami, że za tani. Jeśli Twoja dziewczyna jest materialistką i będzie niezadowolona, bo nie ma diamntów i nie kosztuje 2 tys to ją olej. JA bym była bardzo szczęśliwa gdybym dostała ten pierwszy. Z resztą dostałam podobny i nie wiem ile kosztował, bo to dla mnie nie ma znaczenia. Tylko musisz wiedzić, czy Twoja dziewczyna woli białe czy żółte złoto. JA akurat wolę żółte i dla mnie ten pierwszy byłby wystarczający :)

Gość lamka 2
Za tani - no nie mam słów do Was materialistki.

Gość gwóźdź do trumny kompleksów
Nie bierz z cyrkonią. To zwykłe szkiełko. Znajdź z jakimś kamieniem (choćby półszlachetnym - topaz, ametyst, cyrkon, cytryn, zanieczyszczony rubin lub szmaragd), ale nie cyrkonia :O To szczyt bezguścia :O

Cena pierścionka nie jest najważniejsza :) liczy się to że sobie obiecacie być na zawsze razem :)

Gość żiżi to ja
Wszystkie fajne, chociaż ja lubię białe złoto, więc mój faworyt to nr 2 :) Niezły masz gust, bo wszystkie mimo, że skromne i delikatne, to naprawdę ładne. Kurde sama chciałabym taki dostać :)

Gość ależ oczywiście
możesz, każdym z tych. Wcale nie są tanie. To zresztą nie jest najważniejsze :) Szczęścia Wam życzę 🌻

Ten pierwszy jest śliczny. Drugi też tylko ja wolę standardowe złoto:) A czy za tani? ja mam jeszcze tańszy a do tego sama go sobie wybrałam.

Gość kompleks na palcu
wszystkie bardzo ładne dla kogoś za tanie??? po co nosic na łapie droższy pierścionek??? duuurne te babska!