Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaona...

małe piersi

Polecane posty

Gość Fetyszysta*Stóp
To nic złego to pokój Życie erotyczne nie będzie pisała przecież o pogodzie ;/. Co do piersi nie ważne jakie są ważne aby były zadbane i naturalne a nie wisiały do kolan. Większość osób pewnie wie kto to jest Iga Wyrwał kto nie wie to szukać sobie ona jest mis świata w kategorii najpiękniejsze piersi. Gdyby nie siedziała w Anglii i brała udział w rozbieranych sesjach to nikt by nawet nie zauważył, do tego jest bardzo fajną dziewczyną i kto widział jej wywiad u Kuby Wojewódzkiego ten wie

Moja żona ma małe. Trochę żałuje. Jakbym miał okazję się urodzić ponownie to bym szukał takiej co ma duże cycki. Na pocieszenie ci powiem, że i tak znajdzie się ktoś kto cie przeleci i że masz fajne sutki.

Gość onaonaonaona..
jestem mężatką, więc spokojna głowa.. a i przed ślubem nie narzekałam na brak fanów małych piersi, lub jak kto woli - pleców z obu stron ;)

Gość Anioł23435
hehe, autorko, cycuszki masz bardzo fajnie. a do tych wszystkich którzy strzykają tutaj jadem : moi drodzy, może i laska z dużymi cyckami zwraca męską swoja uwagę, kiedy jest w dobrym push upie i idzie przez miasto, ale mogę się założyć, ze gdyby przedstawić wam fotki tych samych lasek (bez twarzy, tylko ich cycki,ale już bez stanika), to nagle okazałoby się,że już nie wzbudziłoby to tak waszego zachwytu, a raczej kpiny i śmiechy, bo nagle okazałoby się ze te wszystkie cycki, które przed chwila były według was takie mega zajebiste, to w większości same zwisy. Wtedy właścicielki małych biustów bardzo zyskują i nagle nie wydają się już takie śmieszne i to ich cycki prezentują się świetnie na tle tamtych worów z piachem. TAKA JEST PRAWDA PANOWIE I PANIE.

Gość onaonaonaona..
to by było na tyle???

Gość pewniak-nie-ma-to-tamto
W 100% podpisuje sie pod wypowiedzia aniola

Gość taki jeden 234
Moja kobieta ma cycusie o podobnych rozmiarach tylko brodawki troszkie mniejsze i jest sexy...mnie kręcą takie cycuszki w połączeniu z fajnym tyłkiem daje super połączenie. No i buzia oczywiście dla mnie buzia+pupa>cycki.

Gość taki jeden 234
...autorko ile masz wzrostu ? 165:)?

Gość ppiłeczkaaaaaaaaa26
Powim wam tak ...znam kilku przystojnych facetów , którzy uwielbiają małe piersi , znam tez takich którzy tylko duże lubią ...są gusta i guściki ...po prostu nie można oszukiwać facetów i wypychać staniki bo wtedy mogą być nieprzyjemności.

Gość ósemkaósemka
wyobraźcie sobie niska dziewczynę o dużych piersiach tańczącą ochyda ja coś takiego widziałam i to było żałosne!!!

Gość tomeczek21
Hmmm... wyglądają jakby ktoś dwa razy na deskę napluł. Nie podobają mi się. Wolę trochę większe.

Gość onaonaonaona...
* taki jeden - 155cm a ten link.. ładnie by to wyglądało jakby uwięziła te mleczarnie w biustonoszu ;(

Gość onaonaonaona...
*tomeczek - ładny ślinotok ktoś by musiał mieć... :D

Nie myslalas o tym, by troche przytyc = piersi urosna (ale to nie chodzi o to), bo Twoje miesnie brzucha sa przerazajace. Atrakcyjna (fizycznie) kobieta* = brak widocznych miesni!!! * Oczywiscie fizycznosc to nie wszystko.

Gość onaonaonaona...
niestety tak jestem skonstruowana, że nie mogę przytyć, nie potrafię, moja dieta wygląda jak dorosłego zdrowego człowieka, czyli bywa że jem za dwoje... a o co dokładnie chodzi z tymi mięśniami??

Gość tajemniczy95
cześć jestem prawiczkiem i osobiście chciał bym to zmienić czy jakaś pani z warszawy tak samo ? proszę odp na mój e-mail tajemniczy95@o2.pl

Nie powinny byc widoczne, powinny byc przykryte cienka warstwa tkanki tluszczowej :) A co do przytycia - widocznie wykazujesz spora aktywnosc fizyczna w dzien (moze i takze w nocy ;) ) ... zatem spalasz to, co dostarczasz i nie jestes w stanie przytyc. Ale oczywiscie nie chodzi tutaj o obrastanie w tkanke tluszczowa, do powiekszania "siebie" potrzeba cwiczen silowych.

Gość a ty co masz w stopce
:D?

Prosze Cie, przestan, to jest naprawde nudne!!! :D To nie jest noga!!! :P

Gość onaonaonaona...
prawie jak moja... noga ;) :D no cuż, na brak ruchu nie narzekam, tak w dzień jak i w nocy ;)

Gość Angela2777
do DeMorai - co ty chrzanisz ten dziewczynie, kobieto? Jakie przytycie? Autorka ma super cialko, poza tym jest filigranowa o czym swiadczy jej wzrost i ta fotka ktora zamiescila.Po cholere ma tyc? nie jest za chuda, jest drobną kobietka. Nie wszystkie musza byc herod babami z wielkim cycem jak wiekszosc z was. Żal wam sciska wasze tluste dupy,ze o takiej figurze mozecie sobie tylko pomarzyc. Pewnie wlasnie sama jestes wielka baba i ze swojej perspektywy kazda wydaje ci się za chuda.

Gość Angela2777
aaa i jeszcze cos, zauwazylam ze wiekosc facetów bardzo rzadko komentuja male biusty, nie wysmiewaja ich.Natomiast bardzo czesto slyszy sie rozmowy miedzy facetami na temat duzych cycorów, bardzoczesto maja ubaw i komentuja to miedzy soba i rzadko kiedy to sa przychylne komentarze.

Gość onaonaonaona...
up up up