Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina8484

Czy wsz facet też wychodzi co tydzień na piwko z kolegami..?

Polecane posty

Gość jaculek27
oczywiście, że najczęsciej obgadaujme nasze kobitki przy piwku/pizzy, to bardzo nas relaksuje, czasami wpadają na nasze wieczorki kolezanki z pracy z winkami i jest baaardzo miło.

Gość no to już wiesz malina
jak wyglądają takie męskie wyjścia.. mnie i moje koleżanki też zapraszają często żonaci koledzy na piwko czy winko czasem przychodzę, bo traktuję ich po koleżeńsku, no i z niektórymi (nieżonatymi) się nawet przyjaźnię..i najgorsze jest, jak ci zajęci faceci po paru piwkach potrafią składać takie propozycje... ehh :o

Gość no to już wiesz malina
i powiem szczerze, że nigdy nie zwiążę się z nikim na poważnie-całe życie spędzam otoczona facetami i widzę, jakie to świnie :o tak naprawdę nie ma czegoś takiego, że facet musi sobie pogadać w męskim gronie-te ich tematy są takie, że i kobiety mogą tego słuchać. to my, dziewczyny mamy potrzebę zwierzenia się przyjaciółce itp. a facet, który niby sobie wychodzi spędzić czas z kolegami, tak naprawdę nie ma czystych intencji :(

Gość jaculek27
niestety, nasze żony, nie widza, o tych koleżankach. Wtedy to żadna by nikogo nie puśćiła, a tak myślą, że sami gramy tylko w pokera lub gadamy o autach. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal:))

Tylko że w większości przypadków sprawdzam czy był gdzie miał być, np u kolegi z pracy (pytam po prostu kolegi żonę czy byli u nich, zawsze potwierdza że cały wieczór siedzieli w altanie przed domem i pili piwko), jest wiele takich wyjść które mogę sprawdzić.. ale nie wszystkie oczywiście, ale to co napisała "no to już wiesz malina" mnie zastanawia....

a jaculek27 proszę nie wypowiadaj się już bo nie będę przez ciebie mogła spać w nocy... takich facetów jak ty powinno się kastrować, skoro tak lubisz koleżaneczki z pracy to po co ci partnerka życiowa, do oszukiwania...???

Gość areeeeeeeeeeeee
Takie sprawy są normalne np w Ameryce Południowej gdzie przeważa kult macho. Może chcesz o tym podyskutować na forum związanym z taką tematyką ? Telenowele Wenezuelskie zapraszają :) http://www.toptelenowele.dyskutuj.com

Gość WIWA rozpłodowcy
:)

Gość Elliot
Ja całe życie wychowywałam się z facetami.. i jakbym teraz miałam przebywać tylko z kobietami, to chyba zwariowałabym.. ale nie wszystkie kobiety to rozumeją..

Gość pot
na bank Cię zdradza z innymi babami