Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małżeństwo z wpadki

małżeństwo z wpadki

Polecane posty

Gość małżeństwo z wpadki

która z was wyszła za mąż z powodu ciąży i jest szczęśliwa w związku? ile znaliście się przed ślubem? nieszczęśliwe mężatki z wpadki też proszę o wypowiedź

Gość małżeństwo z wpadki
oj podszywie:)

Gość małżeństwo z wpadki
nie ma tu takich mam?

Gość szczesliwa przyszla mama
hmmm znam meza od kwietnia 2010r, u nas ogolnie wszystko bylo szybko... pod koniec maja 2010 zamieszkalismy razem....(wiecej czasu spedzalam u niego niz u siebie w wynajmowanym mieszkaniu) wiec bylo wygodniej bo płacilismy jedno mieszkanie na pół a nie ja u niego z wody korzystalam itd a u siebie bylam raz w miesiacu ---bez sensu bylo mieszkac osobno... no i teraz jestesmy po slubie 4mies a nasze malenstwo rodzi sie za miesiac jestesmy bardzo szczesliwi. ja mam 23lat on 24 wczesniej bylam 6lat za chlopakiem i jakos nigdy kroku do przodu nie zrobilismy (nawet w kwesti wspolnego mieszkania)

Gość kolorolowooo
moja przyjaciolka byla z chłopakiem jakies 7 mies. zaliczyli wpadke,wzieli cywilny nie doczekali nawet pierwszej rocznicy bo juz byl rozwod po slubie pokazal jej jaki jest na prawde, bił ja nie dbał o dziecko koszmar dlatego slub z wpadki to gorsza masakra niz wpadka ja jestem z moim partnerem 10 lat, mamy 2 letnie dziecko, slub planujemy na przyszły rok

Gość szczesliwa przyszla mama
nie zgadzam sie ale pewnie powiesz pogadamy za rok ;p moim zdaniem to wszystko zalezy od partnerow, ja od pierwszego wejrzenia zakochalam sie w mezu... wszystko stalo sie szybko ale jest naprawde cudownie, dba o nas , do dzieci ma swietne podejscie (u siostry sa male dzieci) jestem pewna ze bedzie cudownym ojcem dla naszego malenstwa. z dnia na dzien kocham go coraz bardziej

Gość my mamy 10 rocznicę
niby sie znaliśmy ponad rok - ale kłóciliśmy się strasznie i zrywaliśmy 3x tygodniu regularnie wiec niby nic szczęśliwego związku nie zapowiadało :P a jednak... zamieszkaliśmy razem na wakacjach po 10 miesiącach znajomości ... w listopadzie okazało się, z jestem ciąży :D syn urodził się w lipcu, a ślub był dopiero jak miał pół roku.... w tym roku mamy 10 rocznice :) ... dogadaliśmy się, przestaliśmy tak "drzeć koty"... a odrobina zadziorności która została stale odświeża związek i podsyca namiętność mimo upływu lat....

Gość małżeństwo z wpadki
dziękuję za odpowiedź . puki co jest to podzielone. :)

Gość hahahahhahahahhahahah
pÓki co, to ty chyba nie masz slownika:D:D:D:D debilko:D:D:D

Gość hahahahahhaha
ja z męzem znałam sie pół roku,wpadlismy no i slub.spędzilismy ze soba 15 cudownych lat,niestety mąż zmarł 2 lata temu,oddałabym wszystko zeby cofnąc czas.Pomimo tego ze znalismy sie krótko dotarlismy sie i stworzylismy wspaniały dom dwójce dzieci,bo po urodzeniu córki z wpadki,mielismy jeszcze po roku syna.

Gość hahahahahhaha
koloro....pierdolisz jak posrana,wpadka nie ma nic do tego ze ktos kogos po ślubie bije,czy pije itp.Czasami ludzie sa ze soba 5-6 lat zenią sie i tez jest piekło.Wszystko zalezy od człowieka jaki jest,jesli przed i po ślubie taki sam bo nie udawał to bedzie ok.Jesli był dobrym aktorem i kamuflował sie z wadami to po slubie bez wpadki tez to wyjdzie...

Gość napiszę na pomarańczowo
Męża poznałam w październiku, na początku grudnia okazało się, że jestem w ciąży, w połowie grudnia zamieszkaliśmy razem, w kwietniu był ślub. Jesteśmy razem już ponad 7 lat. mamy dwoje dzieci. Na początku było ciężko, docieraliśmy się, poznawaliśmy, uczyliśmy się akceptować swoje rodziny - on mojego ojca, ja jego matkę. Teraz jest już dobrze.

znaliśmy się z 6 lat, ale każde było w stałym związku i kiedyś po prostu wpadliśmy na siebie i skończyło się nad ranem :D stare związki się pokończyły, 5 miesięcy potem byliśmy w ciąży, ale trudno to nazwać wpadką, skoro celowo się nie zabezpieczaliśmy (ani razu:D) nie mamy ślubu, bo stwierdziliśmy że nigdy nie chcemy żeby nasze dziecko pomyślało że bralismy ślub na szybko przez niego:) teraz mały ma 5 miesięcy, my jesteśmy nadal zakochani, ale ślub? zupełnie nam nie potrzebny na razie:) poczekamy jak młody będzie umiał tańczyć :D