Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina8787

CO ZA ULGA JESTEM W SZOKU!! nie myślalam ze ten dzien nastanie ah!

Polecane posty

Gość Marcelina8787

chyba jej podziękuje !! po 6 latach bycia z chłopakiem dowiedziałam się ze ostatnie prawie 2 lata mnie za plecami zdradzał z inna malolata 17 letnia a my mamy po 23 lata.. ostatni rok plakalam.. pisałam tu nie raz!! może ktoś pamięta.. eh Dzisiaj zdalam sobie sprawie JAKA JA BYŁAM GŁUPIA!! jak można płakac i błagać kogoś tak podlego i perfidnego zeby mnie chciał.. tak dac się poniżać !! ch**j z nim!! chyba jeszcze podziękuje tej małolacie ze mnie uwolniła od tego pajaca który nic w życiu nie osiągnie jedynie magazyn i produkcja snikersów i marsów to jego przyszłość .. a ja go oplakiwał he tak się ciesze ze chyba mi minelo... że musiałam to tu napisać.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spierdalaj szmato

Gość A taki prezencik
:-) wiesz snikersy i marsy są dobre :)

Gość no i git
git majonez :D niech spierdziela i kopa na zapęd

Gość fghjgf
cóż za idiota, dobrze sie stało, nie poddawaj się będzie dobrze nie wracaj do niego 🌼

Gość Marcelina8787
juz raz do wrocilam bo mnie blagal 2 miesiace plakal prosil ja mu niby wybaczylam a on po miesiacu znowu do niej pojechal .. i zaczol chowac tel czyli z nia pisal.. a ja plakalam do wczoraj pisalam i liczylam ze jednak wrocimy do siebie ze ona mu sie znudzi a teraz to wiem ze nawet gdyby blagal nie chce go juz znac!!! dziwie się jak moglam byc taka glupia i slepa..