Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednapyta

rispolept

Polecane posty

Gość takajednapyta

witam, mój przyjaciel bierze ten lek, w ulotce czytałam że to na schizofrenie, psychozy i depresje, w jakim jednak przypadku jest zazwyczaj zapisywany, czy to poważna sprawa jesli zażywa taki lek? nie mówi co mu jest, ale zachowuje sie dziwnie

Gość gość10000
Nie bierzcie tego leku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem lekarzem nie znam sie ale ten lek powodowal we mnie mysli samobojcze! Strasznie sie po nim czulam !!!!Dostawalam leki rispolept. To jest bardzo niebezpieczny lek prosze sobie poczytac na innych stronach. W stanach daja odszkodowania za ten lek. Zle sie czulam po tym leku a doktor nie zmienila mi go tylko zwiekszyla dawke w wyniku czego czulam sie jeszcze gorzej. Po powolnym odstawieniu leku wrocilam do zdrowia. Lek - swinstwo. Potrzebne mi byly tylko leki na wzrost serotoniny w organizmie poniewaz mialam zalamanie (za duzo nieprzyjemnych sytuacji w zyciu na raz, siadla psychika) a nie lek - swinstwo ktory mnie otumanial i powodowal mysli samobojcze. Cos strasznego!!

Gość gość
Mój syn dostaje ten lek w połączeniu z psychoterapią (zaburzenie opozycyjno - buntownicze). Jet poprawa nawet ma lepszy apetyt. Z

Gość gość
mnie ten lek wyleczyl kiedys z ciezkiej choroby psychicznej.