Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NijakaLila

wykladzina pcv

Polecane posty

hej :) mam pytanie do osob ktore zdecydowaly sie polozyc wykladzine pcv na sciane zamiast kafelek, jest to wygodniejsze ale nie wiem czy tansze jakby ktos byl obeznany w tym to prosze o odpowiedz:)

omg :O pcv na ściane zamiast płytek?? ty oszalałaś dziewczyno? :O To że na zdjęciu wygląda ładnie nie znaczy że tak samo będzie w domu. Będzie się kleić do ciała łee.

Gość __!_!_!__
1/10

Gość pcv vcp
Ten temat mnie podnieca nieswoiście...za chwilkę eksploduje:classic_cool:

Gość vvvkkkk anna
Będziesz chodzić po ścianach!???

Gość a co ma dziewictwo do tego
proszek a ty sie tulisz do ścian? :O

no wlasnie kobieto chcialam odpowiedzi od osob ktore wiedza o co chodzi to nie komuna ze dajesz byle gowno na sciane tylko sa wykladziny ktore polozone dobrze wspaniale imituja kafelki czaisz? jest to tansze ze wzgledu na to ze samemu mozna to polozyc i szybsze dlatego prosze o odpowiedz osoby wiedzace co i jak w temacie..

Gość andre pomsky
Proszek do prania-czemu Cię to dziwi???Ja se wieszam w domu dywany na ścianach.....a jak do mnie znajomi przychodzą i się temu dziwią to im chamom tłumaczę,że to sa Arrasy

Gość andre pomsky
Proszek-ja dokładnie robię tak samo....ale ja udaję,że daje wtwdy koncert jako Frontman grupy rockowej a ty?:classic_cool:

Gość De La Ingenieur
NijakaLila ma rację z tym,że tu chyba bardziej chodzi o tzw panele pcv,których zastosowanie jest wszechstronne...szczególnie w pomieszczeniach gdzie mamy wilgoć to optimum...np kuchnie czy łazienki:classic_cool:...proponuję odwiedzić jakies strony z ofertą handlową i opisem technologii montażu a rozjaśni wam to sprawę:classic_cool:

hehe ciesze sie ze ktos jest tak zdrowo pieprznięty jak ja. Ja udaje jakiś teledysk np. o miłości albo jakis seksowny :D:D. Albo koncert też czasem, śpiewam w szczoteczke do zębów ;) aż mi się bateria wyczerpie. Za to jakie rachunku za wode mamy ;]

De La Ingenieur jestes jedynym czlowiekiem ktory przejawia tutaj jakikolwiek iloraz inteligencji , dziekuje ! ;p

Gość andre pomsky
Ja wiję się jak wąż dzierżąc "słuchawkę"od prysznica i pokrzykuję między refrenem a zwrotką piosenki jaka wybieram i puszczam-Hey People!!! Are you ready to Rock and Roll Whooooooooyaaaaa!!!!:classic_cool::classic_cool:

Gość De La Ingenieur
NijakaLila-dzięki;)...uważam,że panele tego typu to przyszłościowe rozwiazanie....łączą w sobie prostotę,elegancję i praktyczność i polecam zainteresowanie sie tym :classic_cool:

Gość Panele pcv to nie jest
przyszłościowe,a na pewno nie jest eleganckie rozwiązanie :O To po prostu plastik położony na ścianę i tak też wygląda :O

zalezy mi na tym zeby wyszlo jak najtaniej i jak najszybciej i zeby bylo efektownie, wiem ze ktos moze powiedziec ze dobre pcv kosztuje tyle samo co glazura ale do polozenia glazury wchodzi jeszcze robocizna roznego rodzaju zaprawy a na pcv tylko klej i wykladzina i heja :D

Potwierzam panele na ściane w łazience? pcv? żart. Kafelki jest tyle pięknych wzorów że naprawde można coś znaleźć. Nie będzie się tak brudzić a tym bardziej niszczyć. Łazienka w PCV haha! dobre.. kleiło by się jak..

pamiętaj że wykładzina jest dosyć ciężka więc i super klej bd potrzebny a on kosztuje. Myślisz ze sobie sama założysz? zapomnij. Weźmiesz się z zapalem i będzie provizorka. Tak czy siak klej kosztue fortune tym bardziej "super klej" a za założenie też sporo weźmie bo może to nie jest "trudne" ale czasochłonne i baardzo męczące.

Według mnie już lepiej położyć kafelki np koło wanny albo prysznica, umywalki i wc a reszte pomalować też tani koszt a przynajmniej trzyma się kupy..

Gość gość
No cóż, pomysły na oryginalne dekorowanie wnętrz są różne. Np. można taką wykładzinę, na podłogę lub ścianę nakleić na taśmę dwustronną – coś takiego http://www.intra.biz.pl/ - pomysły są różne, ale ważne, aby to estetycznie zrobić.

Gość Iza Kowalewska
Moim zdaniem to dobry pomysł, tylko trzeba odpowiednio przymocować. Ja mam podobne rozwiązanie i użyłam mocnej taśmy z Pakartu, wszystko trzyma się świetnie.

Gość gość
Jak bierzecie się już za majsterkowanie, warto zorientować się, jakie materiały są na rynku bo można znaleźć wiele różnych alternatyw : ) Proponuje zajrzeć do nich http://sklep.akces-plexi.pl/ w sklepie mają m.in. kleje do pcv, różne plexi, maty dekoracyjne. Naprawdę przydatne namiary jak ktoś lubi zrobić coś samemu i porządnie, polecam : )

Gość gość
Zdecydowanie warto postawić na rozwiązanie tego typu! Wykładzina PCV prezentuje się wspaniale i bardzo modnie. Wiem coś o tym, gdyż http://robin-wykladziny.pl/ wykonali dla mnie tego typu przedsięwzięcie - cudo!

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednią wykładziną PCV polecam skontaktować się z firmą www.abc-podlogi.eu ze Szczecina. Oni zajmują się sprzedażą oraz układaniem takich wykładzin. Działają bardzo sprawnie i mają całkiem niezłe ceny.