Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karlilajna23

Wstydzicie sie pokazać mamie nago? Pytanie do dziewczyn.

Polecane posty

Gość oj agatka agatka.....
Normalne to jest u nas. Moja mama mnie sama wychowywala i nigdy sie siebie nie wstydzilysmy i do dzisiaj jak przyjeżdżam do mamy do Polski to mama przy mnie ściąga stanik, jeszcze mi przy tym marudzi ze jej piersi obwisly, zaklada pizame. Ja tak samo. Nikt sie siebie nie wstydzi. To moja mama, najblizsza mi osoba i dla nas to naturalne. Nawet teraz jako stara dupa 26 letnia wciaz umiem podejść do mamy i usiąść jej na kolanach i przytulić. Ale to zapewne dlatego ze widuje ja raz do roku :o

Gość plamanasiersci
Muzułmanie biją rekordy w zakrywaniu ciała. Ale w Europie nagość wśród rodziny nie powinna stanowić temat tabu.

Gość plamanasiersci
"sa pewne granice ktorych nie powinno sie przekraczac" Rodzinny wypad do sauny to przekroczenie granic ? :D

Gość Olga21212112
w bieliźnie bym sie pokazała bo to jak w stroju kapielowym przecież ,ale nago w zyciu. Co moze sie wydawac dziwne koleżance np bym sie nago pokazała czy facetom nigdy nie miałam oporów ,ale nikomu z rodziny

Gość plamanasiersci
W Szwecji ludzie nawet w szatni chodzą nago i nikt się tego nie wstydzi.

Gość no i co z tego ze w finlandi t
w recznikach nie, ale nago to tak kto ma ochote ogladac stara fujare ojca i cipke matki po 4 porodach nie dosc ze to nie smaczne to jeszcze zakrawa o jakies stosunki kazirodcze wybacz ale moim zdaniem to nie jest noramalna sytuacja gdzie np 45 letni ojecic i jego 16 letnia corka laza sobie wspolnie nagolasa

Gość Olga21212112
do sauny może nie ale w saunie można siedzieć w kostiumie kapielowym czy chociaż ręczniku ,a nie rozwalonym nago bo naga rodzina w saunie to jednak dla mnie dziwne

Gość plamanasiersci
A dla mnie to jest zupełnie naturalne bez kontekstu erotycznego.

Gość Olga21212112
Poza tym pytanie PO CO chodzic przy rodzinie nago? czy przy mamie? sprawia to wam frajde czy was podnieca w jakis osob? przeciez to nie żaden problem cos na siebie nałożyć

ojej a w arabi saudyjskiej wycinaja lechtaczki dziewczynkom, przeciez to nic takiego a w iranie co drugi siedmiolatek lata z broonią jejeku wielkie rzeczy natrualna sprawa...:O w rosji 80 procent facetow to akoholikow róbmy tak wszyscy :)

Gość Olga21212112
no może i nie ma kontekstu erotycznego ( choc cholera wie , w rodzinie czasem też to sie zdarza :O) ale to jest jakieś takie niesmaczne

wyjdz w ogole najlepiej nago na ulice ,sikaj pod drzewem i kopuluj z napotkanymi samcami wczesniej obwochujac ich tylki sprawdzajac w ten sposob czy ma odpowiednie feromony jestes obrzydliwa i zezwierzecona, i zadne argumenty mojego zdania nie zmienia 🖐️

Gość oj agatka agatka.....
Dziewczyny ale tu nie chodzi o ogladanie ojca na golasa bo nikt o ojcu nie wspomnial. Kazdy pisze o mamie. To naturalne i nie oglada sie matki pod kątem seksualnym... bozeeee :o Moja mama nie raz pyta sie mnie czy jej biust obwisl, czy tylek splaszczyl sie. Czasem tez zartuje z mamy zeby sie "tam" ogolila bo ile razy kupie jej ladne majtki to jej wystaja wloski ;) Chyba za mlode jestescie zeby to zrozumiec albo noe jestescie blisko zwiazane ze swoją mamą.

Gość plamanasiersci
Jeny przecież do sauny chodzi się głównie po to, żeby odpocząć, a nie rozglądać za gołymi ludźmi :o Leżysz, relaksujesz się, jesteś zajęty sobą, nie zwracasz uwagi na innych.

Gość Olga21212112
no tak ,ale czy to taki problem nałozyc kostium czy owinac sie recznikiem?

Gość plamanasiersci
"jestes obrzydliwa i zezwierzecona" Doprawdy ? :D To ty jesteś wynaturzony, jeżeli uważasz, że nagość jest nieludzka i nienormalna.

dobra ale nie z rodzicami a juz na pewno nie z ojcem musialabym na glowe chyba z 6 razy upasc

Gość plamanasiersci
Ewentualnie ręcznikiem można się przykryć. Ale saunowanie w stroju kąpielowym mija się z celem, skóra powinna być odsłonięta w momencie nagrzewania, żeby uniknąć poparzeń, których można się nabawić od mokrego materiału przywierającego do ciała.

Gość plamanasiersci
Ja pierdole z kim ja się wdałam w dyskusję. :o Nagość w saunie jest normalna, na tym polega kultura saunowania. Spadam stąd.

Gość Zuzanna-16
no i co z tego ze w finlandi t .. TY jesteś jakaś dziwna. Dla normalnych członków rodziny zadek to taka sama częśc ciała jak ręka czy noga.

Gość karola.
Specjalnie po mieszkaniu nie paraduje nago. Ale czasem zdarzy mi się że na przykład zapomnę piżamy do łazienki. Nie mam wtedy problemów by wyjść nago. Nie przeszkadza mi to że są oboje rodzice. Nigdy się ich nie wstydziłam. Odkąd pamiętam latem na działce jako dziecko biegałam nago. Teraz też lubię opalać się nago. Rodzice nigdy jakoś mnie nie ścigali za to. No chyba że ktoś miał nas owdiedzić.

Gość Jaaaaaaa_
A nie pomyśleliście o tym że to właśnie od naszych matek zależy czy się ich wstydzimy czy nie? U mnie w domu matka nigdy nie pokazywała mi się nago czy w staniku, ojciec też w gaciach nie biegał i dla mnie też naturalną rzeczą było to że się przed nimi zakrywałam. Ale jak pamiętacie że wasze matki od zawsze chodziły przy was w staniku czy majtkach to dla was będzie normalne że robicie to samo. To kwestia wychowania i postrzegania nagości przez waszych rodziców.

Gość Zuzanna-16
Tylko pytanie, cyz nie łatwiej życ, gdy nie trzeba się ukrywać przed bliskimi?

Gość Jaaaaaaa_
Mi jest łatwiej się ukrywać bo czułabym bo tak jestem wychowana i czułabym się skrępowana gdybym musiała się obnażać przed nimi, głupio bym się czuła także gdy moja matka chodziłaby przy mnie w majtkach. Kwestia przyzwyczajenia. 30 lat żyje i przez ostatnie 15 nie miałam najmniejszego powodu pokazywac się chociażby w bieliznie, więc chyba nie jest to problemem. Niech każdy robi to co uważa za stosowne.

Nie mam najmniejszego problemu. I działa to też w drugą stronę. Z resztą, moja mama w ogóle nie ma problemu z nagością. I jest jedyna osobą, której nie wstydzę się pokazać naga.

Gość Jaaaaaaa_
No więc jak widać robimy to czego nauczyły nas właśnie matki :)

Gość Zuzanna-16
To tylko częć prawdy. Ja robię tak, jak nauczyli mnie oboje rodzice. Moja mama nigdy nie chodziła naga, co najwyżej w bieliźnie. Efekt? Ja też nie chodzę nago przy niej ani nawet w bieliźnie. Prócz przypadku, nie widziała mnie nawet w majtkach czy staniku. Zawsze całkiem ubrana. Mój taka mnie wychowywał, choć żylismy wszyscy pod jednym dachem. Taka nigdy sie przede mną nie ukrywał, to i ja paraduję przy nim nago. W szkolne dni niemal zawsze w łazience mojamy się nago przy prysznicu. NIe wyganiamy się z łazienki, nikt nimomu nie wali do drzwi pytając "Jak długo mam czekać?" Jest naturalnie, prosto. Dla nas nie ma różnicy czy jesteśmy w majtkach, czy bez. Któraś pisała, że nie miała potrzeby przez 15 lat pokazywac się nago... Jej szczęście. Ze trzy lata temu z przerażeniemj odkryłam, że mam w pachwinie guza jak jajo. Zaraz zawołałam tatę. Ponoć był to powiększony jakiś tam węzeł. Nie panikowałam, nie zasatnawiałam się całymi dniami co to jest. Pokazałam, taka mnie uspokoił, choć sam poszedł zapytać lekarza. Życie jest proste, gdy go nie komplikujemy.

Gość ja mam 21 lat i siostre blizni
Blizniaczke.nie wstydzimy sie siebie nawzajem.u mnie w lazience jest i prysznic i wanna.czesto myjemy sie w tym samym czasie,jedna w wannie druga pod prysznicem. Przy mamie nie wstydze sie chodzic bez stanika,bez majtek sie przy niej nie pokazuje ;)

Gość biszkopty cieplutkie
ja nie wstydze sie bo juz od małego latałyśmy z mamą przy sobie nagie, wiadomo teraz mam ponad 20 lat wiec jest juz troche inaczej ale dalej nie widze problemu jak mama mi wejdzie do lazienki

Gość Jaaaaaaa_
A mnie zastanawia jak można ojcu ci*pke pokazac, ja z problemami to do lekarza ide zamiast się rozkraczac przed ojcem i czekać na opinie. Mam nadzieje że jednak żartujesz bo to już patologia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować