Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi_99

szybka rada....

Polecane posty

Gość Gabi_99

Witam, mam problem otóż spodziewam się miesiączki ok niedzieli poniedziałku i czy infekcja pochwy i przeziębienie z gorączką mogą wydłużyć jej termin? i czy normalne są obfite upławy w czasie przed miesiączką? ok a gdy chce sprawdzić czy nie jestem w ciąży mogę zrobić już test?

infekcja może opóźnić albo sprawić że miesiączka będzie wcześniej test robisz w dniu spodziewanego okresu rano albo 18 dni po stosunku - przy długich cyklach obfita wydzielina z pochwy towarzyszy dniom płodnym, przed samym okresem, jakieś 10 dni przed jest raczej sucho ps mam nadzieję, że 99 to nie twój rocznik

Jesli znajdziesz test do zrobienia przed terminem spodziewanej miesiaczki, to rob. Inaczej nie warto, bo i tak nie bedziesz wiedziala, czy to prawidlowy wynik. Spoznienie miesiaczki moze wywolac wszystko. Zajmij sie lepiej ta infekcja i nie swiruj.

Gość Gabi_99
infekcja mam za sobą, a 99 to nie mój rocznik:) jestem 3-4 dni przed spodziewaną miesiączką i dopiero od dziś mam obfite upławy, gęste jak dosłownie krem, koloru białego, co to może oznaczać?

A moze to oznacza, ze jeszcze nie masz infekcji za soba? Nie wiem, czy uplawy moga sugerowac ciaze, ale pewnie wiesz, czy jest to dla Ciebie normalne. Nie wydaje mi sie jednak, zeby mogla to byc oznaka ciazy.

Gość Gabi_99
kurcze okres powinnam dostać ok 24 maja ale czy mogę już dziś zrobić test ? byłabym spokojniejsza.co myślicie?

Gość Gabi_99
kochaliśmy się z mężem 2 tyg temu i zsunęła się prezerwatywa ale tak że tylko jej końcówka została we mnie natomiast reszta była na zewnątrz,szybko pociągnęłam za nią i wyjęłam ale wiadomo jak to jest. z drugiej strony jesteśmy już 4 lata po ślubie i wiele razy (prawie zawsze ) uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia i nic z tego nie było...ale teraz sytuacja życiowa nam się zmieniła i wiem że to nie czas na dziecko.

Znajdz test do wczesnego wykonywania, i zrob. Ja znalazlam na chybil trafil w necie taki. Ale sie nie denerwuj, bo tylko pogorszysz sprawe, jaka by nie byla.

Gość Gabi_99
myślisz że zwykła płytkowy z apteki nie wskaże wiarygodnego wyniku? mam wrażenie że nie mam się czego obawiać a jednak się denerwuję bo zawsze jest ten procent niewiadomej...

Gość rrrrrrr
Masz 12lat i juz jestes 4lata po slubie? Jestes cyganka?

Gość Gabi_99
kto powiedział że mam 12 lat ?

Gość Potrzebująca rady
Proszę o pomoc... Współżyłam z chłopakiem dwa dni po okresie (bez zabezpieczenia). A teraz spóźnia mi się okres. Zazwyczaj mam regularne miesiączki 28-29 dni. Teraz mija już 32 dzień. W sumie to w ciągu ostatnich 5ciu lat spóźnił mi się tylko 4 razy więcej niż jeden dzień. W dodatku pojawiło mi się troszkę biało-przeźroczystej wydzieliny co nigdy mi się przed okresem nie zdarza gdyż wtedy mam zawsze bardzo suche dni. Pomóżcie...