Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele za 2 tygodnie

odpowiednia na wesele???? pomozcie dziewczyny!

Polecane posty

ee no fajna :) tylko do koscioła może założ coś na to, bo Cie mohery zjadą za obrazę ;/

no wlasnie..ale co do niej by pasowalo..? marynarka czaran czy moze tylko taki maly swterek???

kurcze, wg mnie wygląda jak halka - bielizna trochę bym się "goła" czuła w tej sukience (?) jeśli masz idealną figurę to czemu nie? ;) ale na ramiona wg mnie jakieś cóś musiałabyś mieć

to i to raczej, ale ja bym założyła taki koronkowy sweterek, wiesz o co mi chodzi , czarny

Gość celline
mi się nie podoba ta sukienka na wesele, bo wygląda jak halka lub koszulka do spania Jest mało elegancka.

nu wiem wiem..nawte taki mam..:) to chyba ja wezme:D

Gość ZastanawiajacaSIENADu.k.
Zjedzą Cię na tym weselu i za obraze majestatu i za wszytko inne jeśli pojdziesz w tej sukience. Moim zdaniem się nie nadaje, chociaż jest b. fajna

no jeśli sweterek to b.dobrej jakości bo tandetne z bazarku nie będą pasowały (różnica w jakości materiału) albo jakiś szal? okutasz się do kościoła a w restauracji po paru godzinach większość będzie już porozbierana ;)

kurde a jednak;p wlansie tego sie boje zeby nie powedzieli ze przyszlam w bieliznie...

lepiej żebyś poszła w tym, niż w jakiś różach, falbanach,cekinach, ta jest bardzo ładna, i masz sie w niej dobzre czuć Ty, a nie oni :classic_cool:

Gość sukienka jest fajna
ale to stanikowe zapięcie z tyłu - okropne! I nie chodzi mi o gołe plecy - to jest ok, tylko samo zapięcie. Może e przerób jakoś ładnie?

Gość hgfhgfhfg
Ale jest za bardzo wycięta,rozumiem mały dekolt,lekko odsłonięte plecy,ramiona, ale ta się wg mnie nie nadaje ze względu na ten brak pleców.Ale poza tym jest fajna , na jakąś inną imprezę się nadaje.

kurde no naprawde dalej nie wiem co robic:D ale widze wiekszosc jest na nie... ja wlasnie myslam zeby w jakims sweterku zostac do 12... a potem juz mysle ze wiekszosc pan sie rozbierze;) nie sadzicie?

Gość an2anetz tym to jest tak ze co
z tym to jest tak ze co bys nie ubrała to i tak cie obgadaja,sukienka ładna ,jesli lubisz takie ciuszki to czym sie martwisz, ja natomiast wolałabym pozakrywać moje ciałko ciut ale to moje zdanie,może jakis szal sobie zarzuc i zakryje to i owo jesli chodzi o kościół to raczej zmarzniesz bo tam to ciepła nie ma, ja kiedys miałam sukienke lnianą coś jak mała czarna tylko ze kolor kośc słoniowa i była krótka i plecki odkryte, póki nie poszłam na sale to czułam sie jak w niebie a później to juz mi wstyd było, czułam sie osaczona przez te przedpotopowe próchna no i szybko sie zmyłam z wesela bo sie nie bawiłam wcale

Gość Bezsonnica
Faktycznie, ta sukienka wygląda jak bielizna na noc:(. Jest mało elegancka. Trochę przypomina gorset wyszczuplający.

Gość sdsddfdfdfsdf
to wyglada jak koszulka nocna, chyba jestes nienormalna jakas

Gość nie jest odpowiednia
taka sukienke to sobie mozesz zlaozyc na romantyczny wieczor z fecetem a nie na czyjs slub i wesele bo sorki ale zero klasy i wyczucia sytuacji uroczystosc a ty wyskoczysz jak "pani pracujaca" ale to tylko o tobie bedzie swiadczyc jak ja zalozysz trzeba wiedziec gdzie i jak sie ubrac

Hmmmm, na wesele bym nie włożyła. Na garden party w letnią noc - ok. Czarny czy biały y gości weselnych jest dla mnie średnim pomysłem.

Gość wesele za 2 tyg
o rany.. moze macie racje... ale kurde podoba mi sie bardzo, moze wezme ja na jakas inna okazje po prostu heh;p

Gość wesele za 2 tyg
o rany.. moze macie racje... ale kurde podoba mi sie bardzo, moze wezme ja na jakas inna okazje po prostu heh;p

zupełnie nie pasuje na ślub i wesele. z tyłu wygląda jakby była tylko spódnica i stanik