Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęczusia

Delikatne gotowanie

Polecane posty

Gość Tęczusia
O błonniku doskonale wiem ... ale na obaid i kolacje nie bede jesc ciagle jablek i sliwek ;]

hmmm chrupkie pieczywo albo razowe z pasztetem pomiodoremlub ogorkiem zielonym ja uwielbiam ;)

do platkow owsianych daj swieze owoce :) jakie lubisz do tego maly jogurt:) pomoze na zatwardzenie a jednoczesnuie jest pycha ;0 soki sliwkowe sa tez swietne :) no i ser kozi uwieeeelbiam na tony moge jesc :)

Gość Tęczusia
Nigdy nie jadłam sera koziego :D

pyszny zaufaj mi na poprzedniej stronie pisalam o salatce z takiego sera i truskawek na tony ja pozeram

Gość Tęczusia
Co do truskawek to mam ich tak dużo w ogródku ! Latem będe zjadać tonami :)

Gość Tęczusia
ok kacia już dośc napisałaś więc zmykaj juz stad :) chce teraz innych przepisow

i maliny ale to w sierpniu agrest porzeczki jabl;ka sliwki orzechy :) mam nadzieje ze cosik pomoglam powodzonka Teczusia ;)

Gość No wdzięczność Tęczusi
to już szczyt!!!!!!!!!!!kaciaa dwoi i się i troi a ta na koniec , z taka wdziecznoscia wyskakuje gratulacje

Gość Tęczusia
O co Ci chodzi? chce tez poczytac innych a nie tylko kaci :o Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to sie nie odzywaj

Gość Za to chamskie zachowanie
wobec kaci chcesz innych przepisów - a zjedz amulo

Gość vitalianka
polecam gotowanie na parze.naprawdę czuć różnicę między warzywami gotowanymi w wodzie a tymi na parze.

Gość majeczka9998
Na kłopoty z trawieniem dobra jest Wielka Pieniawa. Woda zawierająca duże ilości wodorowęglanu szybko i skutecznie łagodzi bóle brzucha po posiłkach, ułatwia trawienie i pomaga przezwyciężyć ociężałość. Wodorowęglany neutralizują kwasy żołądkowe, dlatego są polecane osobom cierpiącym na nadkwasotę, refluks i zgagę. Picie wody zawierającej 1000-2000 mg wodorowęglanów na litr przynosi niemal natychmiastową ulgę w tych dolegliwościach.

Gość truskawkowapolewa
Na twoim miejscu jak najbardziej spróbowałabym gotowania na parze, z resztą parowar możesz poszukać na magicznaplaneta.pl bo tam widziałam, że są one w przystępnych cenach. Ja też jem takie dania od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że dzięki temu czuję się o wiele zdrowsza.

Gość a dlaczego
No to dziewczyny zarzuccie jeszcze jakimis parowanymi pomyslami. Tez mam parowar ale brak mi na niego pomyslow

Gość let_me_go
hmm no to może poszukaj w necie jakichś fajnych przepisów, moim zdaniem na parowarze można dużo zrobić, najlepiej się gotuje warzywa.

Gość po_mi_dor_y
Jeśli chodzi o przepisy na zdrowe i smaczne potrawy to ja ostatnio korzystam z tej strony http://sante.pl/m5/przepisy. Dużo otrębów, błonnika i inspiracji śniadaniowych i obiadowych.