Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donieba chce

brzydki zapach z ust- co robic? ANGLIA

Polecane posty

Gość donieba chce

hej mam pytanie od jakiegos czasu czuje ze po prostu jebie mi z buzi a zeby mam wszystkie zdrowie niedawno bylam u dentysty........Czy znacie jakies leki na to czy pasty do zebow dostepne w Anglii? A jak nie to do jakiego lekarza powinnam sie udac??

Gość skoro zeby ok
to odwiedz jeszcze gastrologa i laryngologa

Gość u mnie to osemka byla
ja zrobilam wiele badan i wszystkie wychodzily dobre. chodzilam po dentystach. az w koncu jednej dentystce powiedzialam, ze zaczela mi sie wybijac osemka, moze to to. i po usunieciu zapach jest swiezutki jak nie wiem co :) problem zniknal

Gość rozalinka,.,.,.
jak może komus z gęby jechać fujjj w ogóle bym nie gadła z kimś takim :/

Gość Myku
Może po prostu myj zęby trzy razy dziennie (lub po każdym posiłku), ciągle żuj gumę o mocnym, miętowym smaku, jedz miętowe dropsy i używaj nitki dentystycznej... :)

Gość wepolkasialka
a wiec tak, trzej lekarze moga pomoc: dentysta gastrolog laryngolog mi jechalo z geby jak shrekowi, pomimo iz mialam zdrowe zeby, problemow z zoladkiem nie mialam dlatego udalam sie do laryngologa. Okazalo sie ze mialam poczatek SUCHEGO NIEZYTU GARDLA i DLATEGO SMIERDZIALO. Dostalam kuracje antybiotykowa, plukalam gardlo jakims roztworem i przeszlo raz dwa :D