Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fassion-passion

Michal Szpak

Polecane posty

Gość o jacy wy biedni
w Polsce nie ma tolerancji to widać po postach i osobach jakie piszą na kafeterii - same pustaki! no i co z tego ? jak ci przeszkadza nasz brak tolerancji to się z nami nie zadawaj

Gość uwielbiam go.
to nie oglądaj skoro nie możesz na niego patrzeć :o

Gość o jacy wy biedni
zdesperowana kura domowa:) - z psem to robiłaś ?

Gość o jacy wy biedni
to nie oglądaj skoro nie możesz na niego patrzeć raz go widziałem na necie

Gość uwielbiam go.
a gowno mnie to za przeproszeniem obchodzi. przytaczaj dalej wypowiedzi innych osób i odpowidaj na nie skoro nie masz lepszego zajęcia. żegnam.

ma byc skromniejszy ,a le nie tak skromny ja Genek . Ludzie . przecietnośc sie nie sprawdza ,. podziwiam obydwóch. i za jaskrawość i za szarość . i nie jestem w stanie wybrać.

Gość o jacy wy biedni
a ty po co się wypowiadasz jak lubisz dewiacje ? idź się leczyć na głowe zwyrolko :D

o jacy wy ty jestes zwykła zakompleksiona ciota i marzysz aby byc w 1proc tak pewnym siebie jak szpak

Gość dewiacją to jest twoj
sposob wypowiadania, co za jeleń :D

Gość o jacy wy biedni
o jacy wy ty jestes zwykła zakompleksiona ciota i marzysz aby byc w 1proc tak pewnym siebie jak szpak telepatycznie wiesz o czym marzę czy zobaczyłaś to w szklanej kuli ? gdybym był ciotą to ubierałbym się tak jak szpak i machał swoją rączką

Z takimi jak Genek swietnie sie bawiłam- z takimi jak Michał też , ale pomimo swojego wyluzowania- nigdy nie osiagałam poziomu .podziwiam. Jak mozna tak bardzo olac swoja rzeczywistośc (smutna ,nijaka ,zakompeksioną,małomiasteczkową) i być tym kim sie chce.

Gość o jacy wy biedni
poczytaj idiotko "Kiedy jesteście sami, twój partner lubi przebierać się w damską odzież, co wyraźnie go podnieca? Wygląda na to, że twoja druga połowa jest transwestytą (to dewiacja seksualna)." http://www.dziennik.com/articles/zdrowie-i-uroda/12623/print i kto tu jest dewiantem ?

Gość o jacy wy biedni
a wiesz kto to jest ciota ? "Pogardliwe określenie homoseksualisty. W środowisku gejów ciota to także synonim wyzywającego lub mocno zniewieściałego homoseksualisty. " http://www.miejski.pl/slowo-Ciota

Gość musiałeś skopiować
żeby napisać co to jest dewiacja? dziecko skończy przygode z netem i idź sie położyc bo już dawno po dobranocce.

Gość o jacy wy biedni
musiałem cie pokazać że używasz terminów których nie rozumiesz debilko ? kto tu jest ciotą ? kto jest mocno zniewiściały ? kto jest transwestytą ?

Gość jesteś psychicznym tępakiem
i tyle na temat takiego gowna jak ty. pierdolony pedrylu.

Gość o jacy wy biedni
hahah kto tu jest tępy p o j e b k o ? czy do twojego ograniczonego łba dotrze że kto to jest ciota, transwestyta i dewiant ? czy to jest dla ciebie za trudne ?

Gość o jacy wy biedni
transwestytą i ciotą to się prostuje psychikę zamiast pierdolić o ich nowoczesności

o jacy wy biedni...> wybacz , ale twój sarkazm nie jest przekonujący . myśle ,że starasz sie być kims na siłę . a jestes zwylkym , polskim homofobem.

Gość o jacy wy biedni
a jestes zwylkym , polskim homofobem. no i co z tego ? a ty jesteś dewiantką :D

Gość hhhmm to moze teraz ja
tak czytam i sobie mysle...kazdy ma swoj styl ok! "nie oceniaj a nie bedziesz oceniany" lecz nie wydaje mi sie zeby on byl oryginalny. jakby nosil czerwono zielone wlosy nie wiem kolorowe trampki kazdy inny albo mial na glowie cos dziwnego ok powiedziałbym ze jest oryginalny! ale on? to ze sie stylizuje na kobiete (tipsy makijaz SZPILKI :o) to tego wg mojej subiektywnej oceny juz oryginalnoscia nazwac nie mozna, bo to jest po prostu niesmaczne i tyle...ja z nim nie obcuje nie znam go wiec niech sobie tam robi co chce - wolna wola, ale jak tu niektorzy stwierdzili takze uwazam ze on kariery nie zrobi, bedzie gwiazda jednego sezonu, bo ludziom sie to po prostu znudzi, juz nie bedzie szokowac jak teraz...

Gość o jacy wy biedni
ale jak tu niektorzy stwierdzili takze uwazam ze on kariery nie zrobi, bedzie gwiazda jednego sezonu, szpak zawsze może zmienić branżę bo w tej go nie widzę :Djeden wokalista w tą czy w tą jest bez znaczenia, dużo ważniejsza od wokalu jest melodia wpadająca w ucho a on nie jest kompozytorem i muzykiem

Gość o jacy wy biedni
posłuchajcie utwór "Piotr Rubik - Psalm dla Ciebie" http://www.youtube.com/watch?v=XMDdhC1CPxE wokaliści mają przeciętny głos, wyrafinowanych muzyków do tego utworu nie potrzeba a jednak ludziom się bardzo podoba :D KOMPOZYCJA odgrywa główną rolę więc szpak może pakować swoje szpilki i wracać z warszawy na swoją wioskę :D:D

Gość o jacy wy biedni
kompozycja i aranżacja

Gość fassion-passion
uppp

Gość boobel
szpak śpiewa poprawnie ale bez szału jak dla mnie,wole głos Gienka.do tego jak otworzy morde i zaczyna gadać stękając i wzdychając jaki to on jest wspaniały to mam ochote mu strzelić w ten ryj.beznadziejny typek

szpak ma fajny glos ale jak dla mnie gienek...gienka plyte napewno kupie, ma na wszystkich wyra***e i nie przejmuje sie opiniami innych, a jak spiewa czlowiek odlatuje