Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIskap987

Jestem dziewczyna i chlopak mnie poprosil zebym byla jego swiadkeim

Polecane posty

Gość MIskap987

Hej jak w temacie, moj przyjaciel mnie poprosil zebym byla jego swiadkiem bo panna mloda bedzie miala chlopaka, wiec nie chcieli miec dwoch chlopakow i on zdecydowal ze poprosi mnie. Super! Tylko teraz mam problem bo nie wiem co powinnam robic jako swiadek pana mlodego (kobieta) mam na mysli - czy toast nalezy do mnie, czy mam jemu otwierac drzwi i takie podobne??? Nie dokonca jestem przekonana o tej idei...

jakie otwieranie drzwi ? To że jesteś świadkiem u młodego (nie młodej) nic nie zmienia ... wyluzuj :) Obowiązki typu , dawanie wódki na bramkach przejmuje świadek panny młodej czyli facet

Gość MIskap987
A co z wieczorem kawalerskim?

Gość gbhbghnbhnbhbhb
zapytaj po prostu czego oczekuje kazdy ma inne wyobrażenie moja świadkowa się wczuła w rolę, poprawiała mi welon, pomagała przy konkursach, a świadek męża - dupa wolowa - nie chcial alkoholu roznosić zwinął się zaaz po oczepinach więc na pewno bądź do samego końca aha jak sa oczepiny to świadek zdejmuje welon krawat i stoi za młodym żeby przytrzymac oczy jak ten rzuca

hahahahaha :) możesz sie rozebrać na nim :P a poważnie to raczej będzie bez świadka młodego czyli bez ciebie

Gość MIskap987
Ja wcale sie nie chce wkrecic na kawalerski, ale myslalam, ze pomoge zorganizowac z jego najlepszym przyjacielem...

pomóc zawsze możesz ... ale czy to nie lepiej spytac o to kumpla i młodego niż tutaj nas :)

Gość MIskap987
Moze i masz racje, ale nie chcialam zeby pomyslal ze nie mam pojecia co robie, bo w sumie to tak jest ;) Dzieki

Gość olatola1
myślę, że Twoja rola ograniczy się tylko do podpisania odpowiednich dokumentów w kościele/urzędzie i do ładnego wyglądania :) Najlepiej zapytaj młodego czy chce żebyś mu w czymś pomogła. Bo z wódką na pewno nie będziesz latać, bo to jednak trochę głupio. Kawalerski jest dla facetów, więc Ciebie tam nie widzę, pewnie zajmą się tym kumple młodego. Co do zwyczajów przy oczepinach - to wszystko zależy. Ja nigdy nie spotkałam się z tym, żeby świadek ściągał welon i krawat. Na wszystkich weselach na jakich byłam to mąż ściągał żonie, żona mężowi a goście mieli im w tym "przeszkadzać".

Gość chyba u ciebie
aha jak sa oczepiny to świadek zdejmuje welon krawat i stoi za młodym żeby przytrzymac oczy jak ten rzuca chyba u ciebie w cycowie dolnym bo u nas już nie praktykuje się tych durnych oczepin :O a na pewno nie śwoadek tym się zajmował tylko świadkowa welon a świadek muchę

Gość chyba u ciebie
krawat *