Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghg

dziewczyny pomocy! word

Polecane posty

Gość hghghghg

hejka wiecie może jak mam zrobic, aby word nie blokował spacji? tzn nie mogę tekstu który jest na początku akapitu przesunąc dalej w prawo. co robic? z góry dzięki za pomoc

Gość a wciśnij tabulator
jw

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
tak jak wyżej ktoś napisał-tab albo jeśli chcesz, żeby tekst był całkiem z prawej strony to wyrównaj do prawej

Gość hghghghg
tak dzięki jak tabulator to idzie, tylko znowu jak go wykasuję to cały tekst się cofa

Wiesz jak napiszesz sssssssssssssssss, a potem wykasujesz to wtedy to "sssssssssssssssss" znika, tak samo jest z tabulatorem, to jest normalny znak tyle, że niewidoczny.

Gość hghghghg
hej sorry ale nie bardzo rozumiem , ja się na tym w ogóle nie znam. jak zrobię tab to wychodzi tak : (i tu jest tekst ) jak skasuję tab to tekst cofa : ( i tu jest tekst) czy jest możliwośc aby tekst był na srodku,ale nie było widac tego "" w tekście?

Gość hghghghg
heh kurcze nie działa nie wiem jak Ci to pokazac. chodzi mi po prostu ,żeby można było użyc tab ale żeby jego symbol nie był widoczny

Pewnie masz włączone pokazywanie spacji, tabulatorów i enterów. Zaraz sprawdzę gdzie to skasować. Jak chcesz, żeby teskt był na środku to lepiej skorzystać z opcji wyśrodkuj.

Gość jak chcesz na środku
to zrób po prostu duże marginesy i tak je ustaw

Gość hghghghg
no dzięki teraz to mi po prostu cos powyskakiwało.

Gość aby wylaczyc te wszystkie
niedrukowane znaki ktore widzisz ( i tak nie beda drukowane ) powinnas wcisnac taki znaczek hmm, u mnie znajduje sie obok Skali procentowej (powiekszenia) a wyglada jak: dwie kreski obok siebie, na gorze polaczone, to tak jakby litera T mila druga pionowa kreske... a po lewej stronie na gorze tej lewej pionowej kreski jest czarna strzlka... hmm poszukaj..

Gość aby wylaczyc te wszystkie
o wlasnie taka ikona

Gość hghghghg
ale co ona daje? z nią czy bez niej widzę tab. a z nią to mi się jeszcze zylion innych znaków pojawia , w tym spacje jako kropki

Narzędzia->Opcje->Wygląd (czy jakoś tak, ja po ang. mam view)->i tam odznacz tab.