Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osiemnastkaa18

21.05.2011r.. Kontynuacja diety po raz trzeci :)

Polecane posty

Ta strona z dietą lodową działa tylko musisz przewijac długo na sam dół. Nie wiem ile się chudnie, nie mam przekonania do niej, ale może jest to cos dla Ciebie jako że nie umiesz zrezygnowac ze słodyczy... Denerwujące że tak szybko wraca ten kilosek czy dwa, wiem, wiem, dlatego waze sie każdego dnia, bo mogę się chamowac na bieżąco. U mnie waga jak narazie stoi 55,5 dzis rano...

Mnie to najbardziej wkurza ze ciezko czasem 2 kg zrzucic ale miec 2 kg wiecej to wystarczy chwila :) na wadze 47,8 ale teraz juz nie mam takiej diety typu 800kcal czy mniej tylko jem normalnie ale duzo się ruszam :)

Ale ci zazdroszcze... u mnie znowu 49,8.. wiec nie ejst tak zle.. mozesz napisac co przez ostatnie dni jadlas ? i ile ruchu mialas ?

dziewzcyny to znowu ja:D ale sobie pofolgowałam:o czas grilli, imprez, kebabów, piwek i słodyczy i na powrót waga 62 kg:o przygarnijscie mnie znowu:p mam nadzieję, że tym razem uda mi się zejść chociaż do 57 kg i tą wagę utrzymać:) mój plan to dieta 1000 kcal, trochę wysiłku fizcyznego i ogólna motywacja:)

klaszczę u rubika ,witaj :) osiemnastka, byłam niby na diecie 800 kcal ale jadlam tak kolo 500-600 bo zachcialo mi się szybkich efektów. 1,5godz. na basenie i pol godziny cwiczen w domu.Czasami rower do tego :) i tyle.

Ja generalnie jestem strasznym leniem :D ale jak chce to biore się za siebie i nie ma zmiluj :P

Witam dziewczyny :) U mnie na wadze 47,6kg.Waga spada coraz to wolniej ale wazne ze wogole leci w dol :) Dzisiaj bylo troche slodyczy,nie moglam się powstrzymac ale zaraz wybieram się na basen wiec nie będzie tak zle :P a co u Was?

U mnie tak sobie.. do tego jestem na granicy rozstania z facetem.. podobno mielismy na te wakacje jechac.. wiec nie wiem czy to wogole wypali.. ;/;/;/

No to ładnie Osiemnastkaa, bo ja byłam na granicy rozstania z mężem, ale chyba już wróciło do normy... Hm...Waga nie spada narazie ale nie jest źle, brzuszek już całkiem mi się podoba. Na moje oko zjadam około 1400 kcal dziennie, chcialabym mniej ale nie chcę też odczuwac głodu, bo potem łatwo rzucic sie na jedzenie...

nie wiem czy taj ladnie.. powiem szczerze ze mam dosyc.. takrze nie wiem co bedzie.. ja tez jem jakos tak chyba.. dieta emilyy ejst skuteczna bo sama kiedys tak sie odzywialam.. ale mialam potem napady na jedzenie.. dlatego troche sie boje..

te " ładnie" to było w negatywnym znaczeniu czyli "nieładnie" Takie przeżycia nie sa przyjemne. Jeśli chodzi o tak restrykcyjne diety, to ja jestem absolutnie przeciw, ale każdy ma wolny wybór.

wiem wiem ;p;p ale juz jest od, jutro idziemy zalatwiac, i w 99 % 14 lecimy, juz mamy wybrany hote :) chociaz wontpie ze do tego czasu cos schudne bo ostatnio odpuscilam z dieta i cwiczeniami.. ide spac odezwe sie rano, buziaki :)

U mnie waga twardo stoi w miejscu (55,5 55,4) Dzis się na kolację obżarłam więc jutro pewnie bedzie 56. :( Nie mogłam odpuscic bo bylismy w restauracji, a jak już za cos płacisz to jesz wszystko :(.dżizes Fajnie że się pogodziliscie Osiemnastka ;). Emily chyba już pojechala bo nic od niej nie słychowac

...temat chyba już sam z siebie umarł, niestety, ileż można pisac o tym samym. Nie mamy nic wpólnego, proponowałam wczesniej bysmy układały sobie takie same menu, miałabysmy o czym rozmawiac, a tak...

Ja jutro o 12 juz mam wylot :) takze odezwe sie dopiero za 2 tygodnie.. :D powodzenie :) i buziaki :) mam nadzieje, ze wroce chutsza haha ;d

Czesc dziewczyny :) wróciłam wlasnie. Dawno mnie tu nie bylo,mam nadzieje ze topik nie upadl calkiem. Ja tylko na chwilke bo jestem zmeczona troche ale odezwe się jeszcze. Wakacje bardzo udane:) szkoda ze tak szybko zlecialo.Balam się wejsc na wage ale nie jest tak zle.No ba,nawet bardzo dobrze-46,5kg czyli mniej niz przed wyjazdem. Nie wiem jak to mozliwe bo wogole nie zwracalam uwagi na to co jem no ale bardzo się ciesze. Tymbardziej ze troche się opalilam to szczuplej się troche wyglada:D

Gratulacje Emilyy :) Boska chyba odeszla, ja wlasnie wrocilam przed chwila z turcji :D tez mnie opalilo, ale cos mi sie wydaje ze przytylam ;/ boje sie na wage wejsc.. ;/ masakra jakas

witajcie :) czy mogę się do was przyłączyć? od 14 czerwca zaczęłam się odchudzać i jak na razie w ciagu 2 tyg schudłam 1 kg (nie wiem czy to przez to że codziennie ćwiczę i powolutku zaczynają mi się mięśnie wyrabiać czy dlatego że nie potrafię przestrzegać dziennej dawki 1000 kcal) ale wiem że w grupie zawsze raźniej... niestety moją zmorą były i są słodycze, których nie potrafię sobie odmówić ale mam nadzieję, że jak bede tutaj z wami pisałą to będę się bardziej powstrzymywała i kontrolowała :) to jak mogę dołączyć? odchudzacie się jeszcze czy ten topik już obumarł?? :)

a macie jakas konkretna diete, co dokladnie robicie? ja mam 52,5 , pragne miec 50;d

hm.. ja do tej pory nie mialam nic konkretnego, mozesz sobie poczytac ;p a jak bedzie to nie wiem, to zalezy od tego ile bede wazyla, chociaz cholernie sie boje wejsc na wage.. przeraza mnie to troche... jak bedzie wiecej niz 50 kg.. to chyba robie sobie ostra diete 700 max 800 kcal i duzo cwiczen.. zobaczymy

witam :) Ja wlasciwie to juz się nie odchudzam bo wage mam taką jaka chcialam miec ale za Was trzymam kciuki i będe tu czasem zagladac :) chyba ze macie cos przeciwko :D

no ja już definitywnie postanowiłam, że od jutra wracam do liczenia kalorii i dalej będę codziennie ćwiczyła, jak na razie narzucam sobie dzienny limit -> 1000 kcal, a potem zobaczymy :) czy w czasie odchudzania łykałyście dziewczyny jakieś tabletki wspomagające odchudzanie??bo ja już wiele przerobiłam, ale jeszcze żadne tak na prawdę nie były skuteczne- teraz właśnie skończyła mi się linea, ale dłużej nie chcę jej brać bo miałam dziwne wrażenie że po jej stosowaniu miałam większy apetyt i byłam częściej głodna... jak macie jakieś sprawdzone to podajcie nazwę :) będę wdzięczna :)

Weszlam na wage 49,9..;/ pociesza mnie mysl ze ta 4 dalej jest z przodu.. ja pilam aqa slim, ale tez jakiegos efektu nie widzialam.. na razie nic nie biore :) mysle nad zalozeniem nowego topiku, zeby dolaczylo jeszcze kilka dziewczyn.. bo troche