Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fashion passion

jakie ksiazki polecacie?

Polecane posty

Gość fashion passion

autor i tematyka nie maja znaczenia ; )

Gość Zakochanawariatka
Ja lubię ksiązki ambitne. Takie, które są o czymś, nie fabularne. Więc polecam przede wszystkim Olgę Tokarczuk :) Fajne są też ksiązki starsze, np. Lwa Tołstoja.

Gość Marlena_sykes
No siemka, ja lubię richarda castle, a mi go koleżanka w ogóle pierwszy raz podesłała. Wcześniej nie wiedziałam o jego istnieniu ;P teraz to czytam Krawy Sztorm i jest ciekawie...:) Wiadomo nie każdemu pospasuje, ale dla fana kryminału to myślę, że będzie to dobra lektura ;) Wszystkie książki Castle są na stronie jego wydawcy – www.12posterunek.pl/goraczka-zmyslow . Gorączka Zmysłów jest najnowsza i w sumie na nią się zasadzam jak skończę Krwawy Sztorm.

Gość vin_
W przypadku polskich autorów z ostatnich lat to na pewno warte uwagi książki, w tym bardzo dobrą sensację pisze Gong. Miałem okazję ostatnio sprawdzić tę najnowszą rzecz czyli Kokainową Miłość i robi wrażenie. Lekkie pióro autora, niestandardowa historia, utrzymany gangsterski klimat, zwroty akcji – wszystko tu się zgadza. Tanio to można kupić zwłaszcza w internetowych księgarniach w dobrym wydaniu.