Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz po wizycie

dziewczyny-wizyta u gina a wasza fryzurka:P

Polecane posty

Gość juz po wizycie

ja nie lubie miec owlosionej, zostawiam jedynie paseczek, jednak idac do gina czuje sie dziwnie perwersyjnie z tym paskiem i gola cipka i chcoiaz ine lubie miec owlosionej, to jakos mam wrazneie, ze wypada isc z owlosiona:P jaki Wy macie stosunek do tego?

nie przyszłoby mi do głowy "czesać się" specjalnie na wizytę u gina:)

Gość juz po wizycie
nie?ja tak zawszesie chociaz podgalam. chodzilam roznie i z gola i owlosiona, ale chcoiaz troche takprzycieta itp.

Gość Mój wyzywa, że bez włosów
jest niehigienicznie, bo włosy pełnią jakąś funkcję ochronną. Że jak nie ma włosów to łatwiej o infekcje pochwy. Więc zapuszczam jak idę.

nie w sensie, że nie zapuszczam specjalnie włosów albo nie przyciam czy nie golę w sposób inny niż zazwyczaj.

Gość juz po wizycie
ja wiem, ze wlosy pelnia funkcje ochornna, ale nie moge patrzec na owlosiona. niby to moja sprawa, wiec nie biore do glowy, ale poczulam sie taka perwersyjna, chcoaz facet wie, ze dziwica jestem:P

oj tam, co druga chodzi do gina wygolona, bo teraz taka moda, więc pewnie jest przyzwyczajony.

Gość juz po wizycie
a no to ja tez nie gole sie inaczej niz zwykle.

Mój wyzywa, że bez włosów Miałby rację tylko wtedy jeśli nie nosiła byś bielizny.

Gość bezrobotnyzzadupia
mnie ostatnio jakos zniesmaczylo jak reka wyczulem u laski futro niewiem czemu :P pewnie dlatego ze szykowalem sie na gola ;p

Gość juz po wizycie
z tym linkiem,, to podsyw, nie wchodzcie.

Gość juz po wizycie
nie a co sie oszukiwac, ze gola jest bardziej apetyczna, ale ja jako kobieta jestem bardzo krytyczna do swojego ciala, nie wiem, jaki wlasciwie stosunek maja do tego faceci, czy po prostu zdaja sobie sprawe, ze my jestemy tam owlosione i nie obrzydza ich to, czy wlansie moze kreci, czy wrecz przeciwnie maja odruch wymiotny, bo w sumie faceta ogolnie kreca cipki, wiec wlosy to taki "drobiazg".

Gość fsdfssdfasdf
"Miałby rację tylko wtedy jeśli nie nosiła byś bielizny." A jak śpię na golasa i do tego często nie zakładam majteczek to co mam robić? Podobno bakterie z odbytu spływają do cipki jak nie ma włosów.

Gość bezrobotnyzzadupia
ja niby mam to gdzies wlasnie sam jestem zaskoczony skad u mnie ta reakcja... ale mysle ze tu duzo zrobil poprostu maly komfort sytuacji (lawka w parku obok jezdni) :P

Idąc do gina mam daleko gdzieś to co on o mnie pomyśli :) Płacę mu i nie jest dla mnie niczym więcej niż flek do buta tak samo kupiony za pieniądze.

Gość juz po wizycie
to trzeba myc dupe. ja sobie nie wyobrazam, zeby z odbytu mi cos wedrowalo, czy to z wlosami, czy bez.

Gość do juz po wizycie
Pewnie, że kręci, bo kojarzy się z taką chętną dziwką. Kiedyś tylko prostytutki miały wygolone cipki żeby się wszami od klienta nie zarazić i dlatego teraz cipka goła jest uznana za seksowną.

"bakterie z odbytu spływają do c*pki" Co za brednie. Myślisz że włosy to jakaś przeszkoda dla bakterii?? Poza tym coś ci wypływa z odbytu??

Gość bezrobotnyzzadupia
ale odp :P

Gość fsdfssdfasdf
Ale jak jest ciepło na dworze to dupka też się poci. Latem aż cieknie po plecach i spływa. Jak są włosy to zatrzymują bakterie, a jak nie ma to mogą wystąpić upławy z cipki przez to.

Może jeszcze zostawcie włosy pod pachami i na nogach. Przecież po coś one tam rosną... Wisi mi z jakich powodów łyse cipki mnie kręcą. Nie dorabiam do tego ŻADNEJ ideologii.

Gość juz po wizycie
to bylo kiedys, teraz ogolona nie oznacza dziwi, ludzie. jak pisze, jestem 23-letnia dziwica, uchowalam sie i gole cipke. nie patrzcie tak stereotypowo i zasciankowo.

fsdfssdfasdf Jak masz futro gęste jak u foki to może i tak...

Gość fsdfssdfasdf
"Grzyby są szeroko rozwinięte. Często występują w jelitach, gdzie nie wywołują dolegliwości. W okolicach intymnych grzyby, a przede wszystkim Candida albicans, mogą powodować zapalenia, oraz uczucie swędzenia. Anatomiczna bliskość odbytu od pochwy oznacza pewien problem i może prowadzić do wciąż nawracających infekcji grzybiczych. " I właśnie ogolenie sprzyja przedostawaniu się ich.

Gość fsdfssdfasdf
"Wisi mi z jakich powodów łyse c*pki mnie kręcą." Mnie też kręci jak facet jest tam ogolony. Tyle, że faceci nie mają ryzyka, że coś się przedostanie do czubka, więc mogą to robić.

Gość juz po wizycie
ja tez slyszlaam, ze wlosy sa potrzebne, ale mysle, ze jelsi bedziesz dbala o higiene miejsc intymnych, bedzie ok. i nie nosic stringaczy i innych badziwi.

Gość fsdfssdfasdf
"Jak masz futro gęste jak u foki to może i tak..." A ty jak się spocisz to pot ci nie spływa między pośladkami? Jak seks jest intensywny to też człowiek się poci.

Gość fdsfds
znaczy ze kobiety 200 lat temu gdy mialy włosy w tych miejscach to nigdy nie miały grzybic ?