Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

część:)

Polecane posty

Dobry ;) Postanowilam sie do was odezwac. :D kontrabasik, co tam u ciebie? Sytuacja z chlopakiem sie wyjasnila? :)

Dopiero teraz doczytalam, ze juz jestes sama. A u mnie dobrze, siedze wlasnie na lotnisku. ;) Mam nadzieje, ze sie jakos trzymasz. :)

wystarczy mieć podejście do życia takie jakie ja mam i można żyć spokojnie :)

tak, na lotnisku :D To bardzo dobrze, ze sie trzymasz. Grunt to sie nie zalamywac. Badz dzielna, badz. ;)

Wtedy bylam na lotnisku, na szczescie dotarlam juz na miejsce. :D Ale wulkan plany mi pokrzyzowal, lekkie zamieszanie z tymi samolotami teraz jest.

Nueve -> widzisz musisz sobie kupić prywatny odrzutowiec lub samolot zdolny wejść na orbitę :P

Rzeczywiscie, pomysle o prywatnym odrzutowcu :P Chociaz nie wiem czy jest mi az tak bardzo potrzebny, bo w sumie najczesciej wyjezdzam sluzbowo. Ale niewazne, jeden odrzutowiec w te czy we w te nie robi roznicy. :D

Levvi, ty to masz leb! :D Ale niestety, jesli chodzi o te sluzbowe wyjazdy, to nigdy sama, zawsze duzo osob razem ze mna lata. Helikopter odpada :(

dużo? to może jak ładnie poprosisz ruskich to dokończą tego 2 An-225 Mrija którego nie dokończyli :P

Nie, bez przesady. :D Przewaznie zamyka sie gdzies na 30-40 osobach. Poza tym, do Rosji mi nie po drodze. :P

Levi, moja samoocena przez ciebie spada 😭 Kompletnie nie znam sie na samolotach :O

Ale jednak bardziej niz ja. ;) Piata kawe dzis pije i zaraz padne. Wszystko przez ten cholerny wulkan 😭 Levi, opowiedz co tamu u ciebie. Jakie masz plany na dzisiaj? :)