Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

część:)

Polecane posty

przez to wszystko zrobilem sie glodny :D zmykam, milego wieczorku Wam życze

gdyby nie fanatyzm niektórych arabów i brak lobby naftowego to by paliwo kosztowało po 2 zł. bo już dawno są opracowane samochody na wodę/wodór

no i tu mnie levi zaatakuje że mój chłopak jest nikim bo on jest piekarzem więc co do kosztów wyrobu chleba to ten zwykły rzeczywiście tyle kosztuje wyprodukowanie ale to jest najgorsza mąka do tego taki porządny to by kosztował 1.50wyprodukowanie a taki ekstra z naturalnym zakwasem to to ok 3.70za pół kilo wyprodukowanie a ceny w sklepach zależą od właściciela

"że mój chłopak jest nikim bo on jest piekarzem" nikim to by był jakby miał 40 lat, nic nie robił i całe życie siedział na zasiłkach poza tym czemu mam go atakować? trzeba też mieć na uwadze że ceny zbóż też są różne a kosz wyprodukowania chleba zależy od wielu czynników.

a co ciebie niby przekonało? ;D a węgiel to raczej niewielki koszt ogółu bo koszty wyprodukowania to koszt: mąki, transportu mąki i chleba, opakowanie, oświetlenie piekarni, woda, sól i wszystko co się daje do samego chleba, płace piekarzy i kadry zarządzającej, koszty związane z prowadzeniem piekarni, podatek dochodowy, koszt samego wybudowania piekarni, koszty związane z zakupem maszyn i remontów, koszt reklamy/pozyskania odbiorców chleba, koszt sprzątania piekarni. to chyba wszystkie koszty które trzeba uwzględnić w cenie chleba :P

ok ja znikam jutra zerknę na ten temat ;) do informacji to złapać mnie można na kafe rankami tak do około 15-16 w weekendy to różnie bywa :P

wszyscy uciekają to i ja idę:) ps węgiel u nas na mazowszu drogi a w piecach gdzie chleb się pieczę dużo go gdzie:) życzę miłej nocy

no ale w przeliczeniu na jedne chleb to pewnie będzie śladowa ilość ;)

heh jestem od 3dni samotną dziewczyna więc taki sobie:o jak u Ciebie?co do wczorajszej rozmowy Dziś siostra mi dała ciastko o 8pali mnie do tej pory i napewno nie było tam cukru tylko chemiczny słodzik:(

u mnie wporządku :) ciesze sie z wolnego dnia. Samotna powiadasz od 3 dni? Wiec serdusio pewnie troche boli jeszcze?

nie znam sprawy do konca wiec trudno powiedziec. Mysle jednak ze po rozstaniu zawsze troche kłuje.

:( dlatego tu jestem bo chcę o czymś innym myśleć:) Levi- wczoraj pisałam tak do 2na kafe i w każdym temacie prawie pozdrawiam środkowym palcem pisała o Tobie:) masz powodzenie na kafe;-) dziś chociaż normalna pogoda u mnie 20stopni a nim prawie 30:)

racja zawsze... Ale ja nie mam tak że będę go wyzywac teraz po wszystkim czy jakos źle mówić cieszę się z tego co było...jakos niezręcznie czuje się ostatnio tu wszędzie piszą o kupię to chyba nie jest normalne:(

kontrabsik -> no powiedz wolała byś podrywać faceta sam na sam czy przy publiczności? :P

i tutaj jest błąd w twoim myśleniu bo chyba lepiej samej poszukać księcia niż być z kimś kto się nawinie?