Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

część:)

Polecane posty

Za duzo, zdecydowanie, a to dopiero poczatek :P Jeszcze dodam do tego pol paczki fajek i jestem wzorem okropnego stylu zycia. :D Planow nie ma? Czyli caly dzien na kafe, tak? :D Ale w sumie to ci zazdroszcze tego braku planow. Ja sama nie pamietam, kiedy ostatnio raz nie mialam nic zaplanowanego do roboty. :O

nie pal papierosów to bardzo szkodzi ;] to zapraszam na bezrobocie planów żadnych nie będziesz mieć ;D

Wiem, ze szkodzi :D Ale, no coz, kiedys zaczelam i jakos nie zanosi sie na to, zebym miala skonczyc palic. Ach, bezrobocie... To chyba jednak wole to moje wieczne przepracowanie. ;)

Levvi, nie przesadzaj. :D A ty, nie palisz, nie pijesz, nic?

Ogolnie ty mi sie wydajesz taki cholernie porzadny. Az normalnie ja przy tobie sie czuje zdemoralizowana. :D

yyy.... porządny? to że nie pale nie znaczy że jestem aniołkiem ;D

witam:) bardzo mi poprawiła humor wasza rozmowa o samolocie taka zabawna była:) levi-weź sobie znajdź jakieś zajęcie a nie w domu siedzisz:) od tych dobrych rad tyłek Ci odpadnie:pczytaj od siedzenia przed kompem:p

Levvi -- nie chodzilo mi tylko o palenie. Ogolnie, to twoje podejscie do zycia, kobiet, itd... :D kontrabasiku, mnie moja niewiedza zdruzgotala. Ale przynajmniej ty sobie poprawilas humor. :D

Mnie wystarcza to, ze znam sie na tablicy przylotow i odlotow. :D Kontrabasiku, a ty masz jakies plany na dzis? Bo pytalam Levviego, ale ten sie kreatywnoscia nie popisal :P

Czy zle? Nie mnie oceniac ;) Prawda jest taka, ze w kazdym sa jakies wady. Dla jednych to, ze jestes taki moze byc zaleta, dla innych wrecz przeciwnie. Jesli ty czujesz sie dobrze z tym jaki jestes, to najwazniejsze. Co nie zmienia faktu, ze podejrzewam, iz w moim towarzystwie bys oglupial. :D

ja właśnie wróciłam ze szpitala i sobie jem obiad. Poza tym jak na razie będę siedzieć na kafe a wieczorem z rodzicami będę w sadzie rusztowania robić:) takie moje plany:) a Twoje? levi wyjdź do ludzi proszę bo tak ciągle w domu:( chociaż witaminy D ze słońca sobie dostarcz bo się martwię że się rozchorujesz:-p

Oglupial, w sensie, ze pewnie bym cie denerwowala. :D Bo raczej jestesmy totalnymi przeciwienstwami. Co do rudych, to niedawno wrocilam do naturalnych, ale dlugo nie wytrzymam i znow sie pewnie przefarbuje. Poza tym, nie mam az tak ognistych, tylko bardziej wpadajace w kasztan. :) Moje plany to praca, praca, praca (w ktorej notabene caly czas jestem) a potem hotel i spac. Moze jeszcze znajde czas, zeby odwiedzic znajomych, ale nie wiem co z tego wyjdzie. ;)

kontrabasik -> nie ja nie rudy ;] a rude włosy są wynikiem mutacji geny dlatego są tak żadkie

kontrabasiku, przypomnialas mi o jedzeniu. Chyba musze wykombinowac jakies sniadanie :D

pewnie zechce ale do barcelony będziesz miał daleko:) wg mnie każda by Cię chciała oczywiście normalna bo puste gapią się na auto a nie na to jaki jest chłopak:o

No to ja juz po sniadanku :D Oj, Levvi, Levvi, to ty bys mnie nie zechcial. :D

kontrabasiku, kochanie, czy ty mnie chcesz wyswatac? :P

Rozbawilas mnie. :D :D Ilez to ludzi jest samych, a ty sie bierzesz za mnie, najgorszy przypadek jaki mogl ci sie trafic. :D

Bo jam jest okropna osoba 😭 Czepiacie sie tych papierosow :P