Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest zeeeeee

obserwowalam pary na miescie i oto moje wnioski!

Polecane posty

otoz zauwazylam ze przystojni fajni faceci nie gustuja w naturalnych dziecwzynach obserwowalam pary na miescie w i zauwazylam ze dziewczyny z tipsami, farbowanymi na blond wlosami, obcasami na 10 cm chodza w parach a te zwykle naturalne dziecwzyny ktorych nie stac na modne drogie ciuchy , ktore nie robia ze swojego wygladu "klauna" sa same dlaczego tak jest?

Gość klawiatuta zzzzzzzzzzzzzzz
:O

Gość Metalucifer
no to musisz się zadowolic mniej przystojnymi kolesiami

Gość IMO13829
I vice versa.

Gość groszka 33
nie masz racji ja widze wiele roznych par i wrecz duzo widze takich par "zapyzialych" nieatrakcyjnych, sa tez pary nastoletnie studenckie ludzie troche starsi rozni nie przesadzaj :)pewnie aktualnie jestes sama dlatego te przesadzone wnioski :)

Gość Tec
"dlaczego tak jest?" bo swoj do swego ciagnie a "naturalna kobieta" to ladnie powiedzenie na "szarą myszkę". wiec jesli gustujesz w takich facetach to sama sie zmien a nie narzekaj na facetow 😴

Gość hygytyt
a ja właśnie zupełnie odwrotnie widzę!! te solarowe lasie chodzą albo same, albo z podobnymi koleżankami, a trzymające się za rączki pary to przeciętniacy, normalni

Gość wytatuowanaxD
powiem ci ze mam to samo ale bylam na ciekawym spotkaniu i z innymi dziewczynami takie centrum pomocy i powiem cie ze odzyskalem wiare w siebie ze mozna pokonac tipsiary i modne ciuchy

chyba za krótko obserwowałaś, nie każdy przystojny facet zadaje się z tipsiarą ale z szarymi mychami to rzadko kto chce się zadawać

niekoniecznie tak jest, autorko. Może pustak ciągnie do pustaka, akurat takie pary zaobserwowałaś. Wiem że ludzie się łączą na prawdę różnie i nie można tak uogólniać, że tipsiara zawsze będzie z przystojniakiem :/

wiesz to że dziewczyna jest blondynką, ma tipsy i chodzi na obcasach nie czyni z niej tandety . Po prostu moze jest zadbaną atrakcyjną kobietą a ty zazdrościsz i nazywasz ją "klaunem" . To chyba normalne że ładna kobieta będzie miała zawsze adoratorów .

"**cream** ja widze różne pary dzieki którym wiem ze zawsze bede sam " No pewnie będziesz sam, jak się nie starasz i z góry zakładasz że tak będzie.

juz spiesze z tlumaczeniem;-)) mezczyzni, na ogol, gustuja w kobietach ktore je seksualnie pociagaja - nawet jesli te kobiety maja blond farbowane dlugie wlsosy a nie mysi ogon naturalny, nie oznacza to ze kazdy facet za seksowne uwaza tipsy, farbowane wlosy + obcasy - przeciwnie wielu mezczyzn to odrzuca bo dla nich esksowny jest np. rodzaj usmiechu -itd. i tak w nieskonczonosc - ile ludzi tyle gustow;-) z moich obswerwacji wynika cos wprzeciwnego - przystojni mezczyzni - ogolnie fajni- wcale nie prowadzaja sie z putymi pudernicami - te maja wziecie czesto 9choc nie zawsze) wsrod sobie rownych czyli mniej wyrafinowanych panow;-))

Gość prosiakgrill
a gdzie jest sama autorka tematu niech skomentuje postep naszych dochodzen

Gość zadbaną????cóż o gustach się
nie dyskutuje ale tipsy solara i ciuchy barbie stały się synonimem tandety już dawno ale do mniej inteligentnych to nie przemawia,sztuką jest bycie seksowną ale tak mimochodem.....nie jak na targu cudzołożnic!

80% lasek z tipsami to jednak pustaki zbyt wielką uwagę przywiązującą do wyglądu

Gość sznorowka12
a czujesz sie jakoz gozej przez te plastiki bo ja nawet wpadlam w depresje przez nie

no własnie ten kto sie stara zawsze bedzie sam bo albo sie podobasz albo nie proste

a czujesz sie jakoz gozej przez te plastiki troche tak nie farbuje wlosow , maluje sie rzadko i jesli juz to delikatanie ale czy zaraz musicie nazywac takie dziecwzny szarymi mychami?:O bez przesady poza tym nie stac mnie na drogie ciuchy, na obcasach nie chodze bo mam 172cm :p nie czuje sie szara mycha a zwykla normalna dziewczyna ale czasami jak patrze na inne dziewczyny nabieram kompleksow:O

Gość wytatuowanaxD
tez mam z tym problem bo jest szara myszka troszke tez nie mam kasy na drogie ciuchy itd na szczescie dzieki pomocy poradzilam sobie z kompleksami pomoglo mi takie centrum pomocy wlasnie od takich przypadkow

ale żeby nie być mychą, nie trzeba mieć drogich ciuchów, to kwestia stylizacji i kolorystyki, sposobu noszenia się itd

Nie zgadzam się. Zazwyczaj z barbinkami chodzą za rękę chłopaki równie obciachowi co one. Napakowani, w obcisłych koszulkach, z włosami na żel, opalenizną i tatuażem. Nie uważam ich za przystojniaków. Chociaż wielu facetów uważa, że właśnie tacy najbardziej się podobają dziewczynom 🖐️.

Gość dokladnie..
można mieć kupę kasy i wydawać ją w bardzo ekskluzywnych butikach i wyglądać śmiesznie i tandetnie wszytko jest kwestią dobrego gustu i umiaru

bo tacy sie najbardziej podobają tylko wciskacie ciemnote ze jest inaczej

"Chociaż wielu facetów uważa, że właśnie tacy najbardziej się podobają dziewczynom." Tak jak wiele dziewczyn uważa, że styl blachary podoba się facetom. Ja gadałam z kolegami na ten temat i mi mówili, że te wszystkie tipsiary to tylko nadają się do tego żeby im dać dupy, ale na stałe woleliby się związać z dziewczyną normalną, ale nie jakąś szarą mychą! chodzi właśnie o ten umiar.

No co Ty cream. Z obserwacji moich koleżanek wynika, że dziewczyny bardziej niż na wygląd patrzą się na : charakter, wykształcenie, zaradność. Na wygląd bardziej zwracają uwagę licealistki :P.

Gość radaradka
chyba z tych kompleksów nie wyleczyłas się do końca