Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaaaa

Podoba mi sie pewnien chłopak

Polecane posty

Problem jest taki,że to głęboka patologia Koleś generalnie się nie odzywa, nie potrafi ani zawrzeć znajomości. Ani też specialnie go nic nie obchodzi. Na wszystko reaguje agresją.wystarczy że ktoś się do niego odezwie już patrzy się tak jak by chciał zabić Jednak w stosunku do mnie jest inny. Stara się być miły,uprzejmy,często np otwiera mi dźwi,jest bardzo pomocny.Zawsze jak z kimś siedzi to tylko ze mną i też mnie się o wszystko pyta.Broni mnie i wogóle,funduje mi to czy tamto Podoba mi się, coś mnie do niego ciągnie po za tym Bardzo się ostatnio zmartwiłam jak przyszedł cały pobity Twierdzi, że norma po prostu miał pecha Prubuje mnie od jakiegoś czasu gdzieś zaprosić. Niestety na poważnie terminy mi się pokrywały On tak jak by się obraził,unika mnie Przeprosiłam go, nawet dałam mu buzi:) Dalej jest taki obcy dla mnie, chodź nadal tak naprawdę tylko na niego mogę liczyć np pojechał do mojej babci z zakupami wtedy gdy nie mogłam.ale od tego czasu gdy mu odmówiłam zaknął się także na mnie a ja chce żeby było jak dawniej Co robić Mam 16 lat on 20 nie zdał kilka razy, siedział też

Gość OneTwo
A za kilka lat, będzie siedziała w dziale o rozwodach.

Prędzej was rozwód czeka niż mnie. Często mi potarzał jak by miał kogoś to by mu nie było już wszystko jedno

Gość OneTwo
Mylisz się. Nie trzeba być nie wiadomo jakim obserwatorem życia, by wyciągnąć takie wnioski.

Często się razem uczyliśmy.To nawet nie musiał ściągać. Teraz gdy odsunął się ode mnie znowu kiepsko mu idzie. Boje się że nie zda i wyrzucą go w końcu jego to oczywiście pierdoli

Czas pokaże Mój ojciec np był z dobrego domu, wykształcony, pełna kultura ale to wszystko było na pokaz znęcał się nad matką, zdradzał ją, w końcu ją zostawił A pochodził kochającej rodziny jednak był skurwysynem i to takim że szok Dzisiaj na szczęście ma raka i wcale mi nie jest żal

Chce po prostu wiedzieć co mam zrobić ,żeby było jak dawniej Może któraś z was miała podobny przypadek

Gość Mariusz Buzia Nocnik
Po tym co napisałaś to moim zdaniem skoro mówisz ze jest agresywny powinien Cie jebnąć tymi ' dżwiami ' :D