Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamala

jak przelamac? pomozcie dziewczyny

Polecane posty

Gość smutnamala

Jak przelamac niesmialosc kumpela zaproponowala wedlug niej doskonalyplan by poradzic sobie z moja niesmialoscia. chce dokladnie podniesc moja samoocene tylko nie jestesm przekonana do srodkow jakie chce w tym celu podjac pozdrawiam Marlena z Poznania

no to zapytaj sie na czym to bedzie polegac. Jak Ci bedzie dawala glupie zadania to jej owiedz zeby sie pocalowala w tylek;p

Gość smutnamala
znaczy pomysl jest troche dziwny ale podoba mi sie tylko ze sie wstydze troche a chcesz uslyszec?

Gość no to siup..
chcemy

Gość lololol
dawaj

Gość smutnamala
chce mnie dokladnie z dziewczynami zaprosic na impreze bedzie nas lacznie 3 a po za tym ma przyprowadzic kilka swoich znajomych bardzo ladnych i pewnych siebie dziewczyn. A i moja kumpela wymyslila sobie ze zrobimy impreze polegajaca na tym ze my bedziem krolowymi a tamte naszymi slugami Beda musialy klekac przed nami , zwracac sie wasza wysokosc, w planach bylo tez calowanie naszych dloni przez nie , masaz naszych stop. tamte zgodzily sie calkowicie na to wiec nie ma problemu z ich strony

Gość no to siup..
pachnie mi to czym innym..ale probuj

Gość lololol
łolaboga

moim zdaniem to nie pomoze :D moze lepiej niech one powiedza o swoich kompleksach..

Mogę się wkręcić na tą perwersyjną imprezkę? :P Przyniosę skrzynkę wina :)

Gość olkakg
ja tez mialam cos podobnego hihih i pomoglo a umia ten masaz robic

Gość smutnamala
a myslisz ze to pomoze? choc troche

Gość rowerowagirl
nie wiadomo bo to nie typowe podejscie

Gość Myku
Rany :o Znam lepsze sposoby :D Z własnego doświadczenia powiem Tobie, co powinnaś zrobić: -Ładnie się maluj. Nie mówię o plastikowej tapecie, która spływa wodospadami z twarzy. Maluj się tak, aby twoje oczy wydawały się większe, usta pełniejsze, cera gładka, itp. -Jeżeli jesteś niezadowolona z koloru swoich włosów, to zmień go -Kup sobie ciuch, w którym będziesz się dobrze czuła, ale jednocześnie taki, który podkreśli Twoje walory (np. ładne piersi, czy płaski brzuch ;) ) -Jak ładnie się wyszykujesz, usiądź przed lusterkiem i patrz jaka jesteś ładna :) -Uśmiechaj się. -Nie przejmuj się drobnymi wpadkami, każdy jest człowiekiem :)

Gość jack ill
ile Wy macie lat? 12?

Gość Myku
To pomoże ci czuć się dobrze sama ze sobą, być pewniejszą siebie i bardziej kontaktową. Wbrew temu, co sądzą inni, Twój wygląd ważny jest także dla CIEBIE, a nie dla innych :)