Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.dreams.

Opiekunka do dziecka

Polecane posty

Witam Mam na imię Joanna,mam 17 lat.Szukam pracy jako opiekunka na okres wakacyjny w Krakowie.Jestem osobą bardzo odpowiedzialną,wrażliwą i energiczną. Przez jakiś czas opiekowałam się 1,5-rocznym dzieckiem,więc posiadam już jakieś doświadczenie Rodzice dziecka cenili sobie moją dyspozycyjność i zaangażowanie. Gdyby któryś rodzic byłby zachęcony moją ofertą proszę skontaktować się ze mną poprzez e-mail (xxxyoannaxxx@o2.pl).

Gość mamutkowa...
twój adres e-mail skutecznie odstraszy wszystkie mamusie :P

Gość bisnesłoomen
hehe, bez kitu! moj oficjalny adre sklada sie z imienia i nazwiska- to przynajmniej wzbudza zaufanie

Gość no to siup..
powodzenia w szukaniu pracy:-) madra dziewczynka

Gość mamutkowa...
zajrzałaś na stronę niania.pl?

Tak,zajrzałam,odpowiedziałam na kilka ogłoszeń,ale jak na razie bez odzewu.Tak samo - gumtree.pl

Gość mamutkowa...
Ciężko w okresie wakacyjnym o pracę dla opiekunki zwłaszcza, że jesteś młoda. Pełno jest studentek pedagogiki i innych, które tez chca dorabiać w wakacje. :/

Wiem o tym,zresztą wiele osób uważa że osoba w moim wieku nie jest na tyle odpowiedzialna by zająć się dzieckiem. Ale mam nadzieję że się uda. Bardzo lubię dzieci i zależy mi na tej pracy,nawet jeśli miałabym pracować za niskie wynagrodzenie;)