Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszyki wierszyki wiersze

tu wpisujemy wierszyki o : pieniądze/wino/ksiązki/totka itd

Polecane posty

Gość wierszyki wierszyki wiersze

goście kochani dajcie dużo pieniędzy bo inaczej zdechniemy z nędzy ! albo prosimy goście mili byście kwiatów nie kupili ,na fryzjera nie wydali ino nam wszytsko w koperte dali ! goście nasi taka dobra młodych rada- tysiąc w kopercie dać wypada nie kupjcie nam też badyli by w kopercie więce było o 50 zyli a jak na fryzjera 100 nie wydacie to nam o stówe w kopercie więcej dacie. Oszczedzajcie też na ciuchach wtedy z 300 zł się w koperxie więcej wyniucha. I nie ma co się wkurzać bo wam młodzi dobrze radzą - i tak po 175zł na talerzyk dla was wydadzą! goście goście wino wino nam przynoście byle nie amarenę tanią bo nas jeszcze stać na nią !

Gość fusia_fusion
mi tam się wydaje ,że to raczej szydera z tych którzy takie wierszyki umieszczają :p

Gość dobre tekste
Drodzy goście nasi mili, Chcemy byście w takiej chwili, Słuchać nas musieli bardzo, Żebyście pajaców nie rznęli z kwiatami Wsadźcie se je w d u p e sami To szczyt buractwa i tandeta ! Teraz moda z ameryki i z internetu Toć to polaczki nic nie wymyślą samemu Trzeba dawać wina, karmy Abyśmy się winem a psy jedzeniem obżarły Raz w życiu wypada być sponsorem i chwalić się na kafe aby nas witali tam z ukłonem Żeśmy tacy modni i nowocześni I frustratki z neta witały godnym tonem Albo tysiąc wrzuć w kopertę To tak oczywiście na zachętę Więc dawać to co żądamy Bo inaczej będziecie istne chamy !! Nasi bardzo drodzy goscie Rupieci nam nie przynoscie Nie po to starzy kredyt wzieli Bysmy zebrali sterte badziewi Dajcie tysiaka, no moze byc piecset Za rosol, torta i schabowy kotlet Nie wierzcie sciemie ze to obecnosc Wasza sie liczy; zeby byla jasnosc My chcemy kasy, zadnych prezentow Wiec juz zbieraj dziadu na bilet wstepu Nie dawaj kwiatkow, kup za to karme Pieskom umilisz ich zycie marne Albo kup kredki tym z domu dziecka Niech znaja nasze dobre serca Bo nam zal kaski na te pie**oly A fajnie raz w zyciu pobyc sponsorem. Daj tez na wozek, nie mniej niz stowke Bo dziecie nasze ma miec wyscigowke! "Dzieci głodne w domu bida, przecież wam tysiaka ni dam! Kieckę, buty też kupiłam więc 5 dyszek wam włożyłam. Wy i tak nie zbiedniejecie, dużo więcej wszak zbierzecie, a ja dzieciom kupię buty i zasłony do chałupy" Na wesele was zapraszamy Drodzy Panowie, Kochane Damy Jednakże weźcie to pod uwagę Że my nie chcemy kurde blade Ani żelazka, ani praleczki Za to włożcie ze trzy stóweczki Do koperciny co w domu leży By się zwróciło choć za talerzyk Czas na nasze wesele Do szczescia, naprawde trzeba nam niewiele Przyjdzcie z gruba koperta w dłoni A nikt was z naszej imprezy nie wygoni Nie chcemy kwiatów zbytecznych Ani prezentów 'bajecznych' My gardzimy gratami, taniochami Tylko bogactwa sa nam radochami Włóz do kopertki tysiaca A w naszej milosci bedziemy trwać bez końca Ponieważ dostaliśmy zaproszenie W niedobrym tonie jest nieodpowiedzenie. Chcecie pieniędzy nie ma problemu Tylko powiedzcie mi proszę, czemu Nie mogę o niczym zadecydować Mam tylko przyjść kopertę podać A skoro mam płacić by się zwróciło Chce mieć swój wkład by dobrze było. Bo w końcu nie wiem czym klient czym Gość Bo jeśli klient to tez Wam dam w kość. I zamiast tej nudnej wiejskiej kapeli Wolę DJ-a co mnie rozweseli. Rosół, ziemniaki, kotlet schabowy NIE-ja chce krem borowikowy. Bo jeśli mych żądań nie spełnicie to Żadnej koperty nie zobaczycie. Szanowni goście, my was kochamy jednak na podróż poślubną zbieramy na nowe meble i lepsze auto więc bez pieniążków przychodzić nie warto Będzie nam przykro, będziemy płakać dajcie z koperty się cieszyć, ze szczęscia skakać W zamian wódeczka, kotlet schabowy i do 1-ego cięzki ból głowy

Gość Oj dziewczyny, dziewczyny!
Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze, proszę coś na pazerność, tylko dużo, dużo, duuużoooo

Gość ...,,,,....
Drodzy goście, bardzo wasz czas szanujemy, więc pozostać w domach proponujemy. Pieniędzy na ubiór czy podróż nie wydawajcie, tylko w koperty wkładajcie i nam pocztą przysyłajcie. Nie upijecie się, nie zmęczycie i na naszą wdzięczność zasłużycie.

Gość sam jesteś wieśniak
regres nie kapujesz że to topik do nabijania się z wierszyków?