Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Były Mąż

Gdy facet zajmuje się dzieckiem ...

Polecane posty

Gość Były Mąż

Witam, mam ciągle problemy z moją eksżoną. Jesteśmy skłóceni od rozwodu, ponieważ wygrałem rozprawę o nasze dziecko. Wprawdzie nie ciąga mnie po sądach, ale boję się, że to kwestia czasu. O wszystko mnie oskarża. Oskarża mnie o to, że mieszam sprawy osobiste z córką. Mianowicie niby nagadałem jej, żeby została ze mną. Nieprawda. Nie przekupiłem córki (złośliwie dodam, że żona nieco więcej zarabia), ona widziała sama całą sytuację. Poszło o to, że oskarża mnie o podbieranie pieniędzy z alimentów (a powiedziałem jej, że nie musi ich płacić), bo usłyszała, że ich nie wydaje. Nieprawda. Nie wydaje ich, bo odkładam je na książeczkę naszej córki, żeby miała udany start, bo osiemnastka tuż tuż. Niedawno pokłóciliśmy się o liceum dla córki. Mianowicie poszła do tego "gorszego", ponieważ "lepsze" było dalej, a poza tym większość jej znajomych tam idzie. Ona oczywiście miała coś do tego. Czy kobiecie kiedyś złość przechodzi, czy ciągle muszę to znosić? Jej zachowanie mnie zaczyna męczyć. Oczywiście może ona nie jest złośliwa, ale moim zdaniem zbyt głęboko wchodzi w moje życie i jest zbyt podejrzliwa.

Gość Podpisze się pod
Kurcze nie znam cię autorze ale gdyby mi facet dziecko zabrał to też bym miła nie była

Gość Były Mąż
Mimo wszystko nie powinna traktować ojca swojego dziecka jako wroga.

Gość a dlaczego?
ty dostałeś dziecko? w Polsce to raczej dziwne ....

Gość Były Mąż
Też się trochę dziwię, ale dążyłem do celu i wygrałem. Córka była duża i widziała przez kogo się sypało małżeństwo.