Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---feniks---

czy to bezsenność?

Polecane posty

Gość ---feniks---

zasnąć nie mogę. Wczoraj miałam tak samo i przedwczoraj. Przez całą noc nie śpię a czuje się tak potwornie zmęczona ale jak się kładę do łóżka to zasnąć nie mogę po prostu sen nie przychodzi. Męczę się strasznie przewracam z boku na dok i nic. Czy to może być bezsenność?

Gość ---feniks---
teraz to mi się bardziej nudzi niż spać chce

Gość travolta
twoje serce krzyczy z bezsilności a twój umysł za nim nie nadąża co cie trapi?

Gość ---feniks---
hehe życie mnie trapi jak każdego

Gość ---feniks---
to jest okropne uczucie zamykam oczy i nic zero efektu a tak bardzo chciałabym już zasnąć ale kurcze jak to zrobić?

Gość ---feniks---
ale mnie nuda męczy:( i jeszcze nie mam co czytać bo mi już książek zabrakło:/ a w tv jak zwykle nic ciekawego

Gość przemeczonasss
hej, ja mam tak samo. nie spie juz od kilku dni a jak juz zasne to szybko sie budze... przyznam, ze tez mnie to martwi i meczy bo nie mam pojecia co to. fakt jest taki, ze ostatnio mam duzo problemow i jestem zalamana.

Gość aktor
feniks taki piękny symbol pisz o co chodzi

Gość hela hella
Mam to tez tylko że juz od dwoch lat i pomaga mi piwko przed snem albo leże w łóżku i gram na komórce w golfa i odlatuje ale niezawsze sie to udaje to biore wtedy relanium ale to raz w tygodniu ja juz jest 3 w nocy a ja nadal nieśpie

Gość przemeczonasss
myslalam juz o kupnie tabletek nasennych ale dowiedzialam sie ze to jednak nie jest dobre rozwiazanie problemu mianowicie na poczatku beda skuteczn, ale jak sie je odstawi to dopiero zaczynaja sie problemy zaburzenia snu

Gość ---feniks---
no właśnie feniks chyba się spaliłam i powstać z popiołu nie mogę też nie mam pojęcia co to jest a do lekarza nie mam czasu iść a pyzatym nie lubię chodzić do lekarza

Gość ---feniks---
tylko na mnie nie działa nic już miałam tak że nie spałam przez całą noc ale to był 1 może 2 dni ale nie było tak jak teraz. nie lubie piwa:/ bllleeee

Gość ---feniks---
*miało być nie spałam

Gość travolta
żaden lekarz obejdziesz się bez tabletek wszystko tkwi w tobie tylko wymaga to pewnego wysiłku być może większego niż sobie wyobrażasz ale można się z tego wyleczyć

Gość ---feniks---
ciekawe jak? już mnie to denerwuje że spać nie mogę tylko mi nie mów że to wszystko tkwi w mojej psychice ok? Melisa mi nie pomaga ani mleko z miodem ani nic innego

Gość ---feniks---
nawet nie miałam ochoty dzisiaj wyjść bo czuje się zmęczona a zasnąć też nie mogę i jeszcze do tego dochodzi od tych 3 dni dość częste krwawienie z nosa co też mnie męczy

Gość ---feniks---
powiem wam co jest najlepsze na tym forum podszywy bo myślą że wszyscy się śmieją z tego co napisali a tak naprawdę to śmieją się z nich ale co tam najważniejsza zabawa

Gość ---feniks---
nikt ze mną nie pogada chyba nudna jestem:P ale jakoś przeżyje ten fakt heh:P

Gość travolta
w luźnym skrócie czerpiąc z autopsji ZACZNIJ CZYTAĆ (techniki pracy z umysłem) poznaj kilka pojęć (fale beta, theta, alfa ) tutaj masz link możesz od tego zacząć chociaż to nie wystarczy http://pl.wikipedia.org/wiki/Fale_m%C3%B3zgowe BĄDŹ WOBEC SIEBIE KRYTYCZNA 0 POBŁAŻLIWOŚCI PRZYZNAJ, ŻE NIE JESTEŚ OFIARĄ BĘDZIE BOLAŁO UWIERZ MI, ALE TO JEDYNA DROGA NA SPOKOJNY SEN (nie licząc pewnych środków)

Gość ---feniks---
ba bardziej krytyczna być na pewno nie mogę a ofiarą nie jestem na pewno bo jestem szczęśliwa z tym co robię teraz no może teraz troszkę mniej szczęśliwa bo spać nie mogą ale jest ok hehe przynajmniej jutro rano do pracy nie zaśpię :D

Gość ---feniks---
to ja chyba mam mózg ciągle w falach gamma :)

Gość travolta
taka walka z bezsennością to ciężka praca na początku zwłaszcza jeśli próbujesz otrząsnąć się z błogiego letargu czasami jednak warto zejść na ziemię żeby nie postradać zmysłów. Dopóki polegasz na czynnikach zewnętrznych (pragnienia, doświadczenia) i dostrzegasz w nich ukojenie mur rzeczywistości okaże się nie do przeskoczenia :)

Gość ---feniks---
czasem mam tak że niby śpię ale słyszę wszystko co się dzieje wokół mnie i się zawsze budzę gdy np usłyszę moje imię albo ktoś się kogoś o coś pyta i nie zna odpowiedzi a ja ją znam

Gość travolta
poświęć więcej czasu nad podobnymi myślami. Nawet jeśli z pozoru wydają się absurdalne. To zajebiście subiektywna sprawa, a ty masz przed sobą pewien margines do wypełnienia. Twoje ciało zaczyna się buntować :)

Gość ---feniks---
travolta albo ja jestem naprawdę tak zmęczona że nie kapuje o co ci chodzi albo naprawdę mówisz bardzo trudne rzeczy:P

Gość ---feniks---
ok chyba rozumiem po przeczytaniu 3 raz tego samego sorki ale jestem mało kontaktowa;)

Gość travolta
pozostaje mi życzyć dobrej nocy :)

Gość ---feniks---
chyba bardziej niż ta bezsenność martwi mnie to krwawienie z nosa:( to jest raczej gorsze niż nie spanie moim zdaniem