Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .............................?

To ja też zapytam...jak moja suknia...

Polecane posty

zmierzylam mnostwo sukien i jakoś nic mnie nie przekonało, ta jedna jedyna mi sie podoba, ale jeszcze się waham... suknia ktora mierzylam jest na mnie za duża o 2 rozmiary wiec nie ma niestety oczekiwanego efektu, ale ogolnie jest lekka, ma mieciutki tiul no i wydaje mi sie ze do mnie pasuje, jak sądzicie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e0f576fec2d0a505.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8745de622559840c.html

nie jest taka zla ale nie wygladasz w niej najlepiej, ja bym poszukala czegos innego na Twoim miejscu :)

nie jest taka zla ale nie wygladasz w niej najlepiej, ja bym poszukala czegos innego na Twoim miejscu :)

Gość wrocławski bard
szukaj innej, ta nie pasuje do Twojej sylwetki

Gość drtctcvubih
nie ma szału ja bym poszukała innej w tym dniu masz zachwycac a tak nie jest

Gość przeciez ona napisala
ze sukienka jest za duza o 2 rozmiary. wielcy mi doradcy phhiii , codzi o fason i material tumany.autorko sukienka piekna .

Gość drtctcvubih
o jej zapytała to wyrażam swoje zdanie każdy ma inny gust tobie sie podoba mi nie i mam do tego prawo!!!!

Gość kumoszka
sama jesteś tumanem

Gość jesteś płaska jak deska
to widać niestety w takich sukienkach :o poszukaj sukienki która nie pokazuje płaskiej klatki :o

Gość astoria1985r
Mnie się bardzo podoba, tylko szkoda, że nie jest biała. Ecru zawsze kojarzą mi się z piżamą lub znoszonymi białymi ciuchami. Ale sam fason piękny.

Gość xbxzcxv
nie przesadzajcie laska ma cycki tylko pewnie nie nosi.

Gość sukienka ladna
wystarczy dobrac rozmiar, jakis stanik kolie fryz i bedziesz wygladac pieknie:)

Gość przede wszystkim jestes
sliczną dziewczyną, suknia moim zdaniem troche to przycmiewa. Poszukaj delikatniejszej, nie potrzebne Ci bogate strojenia, wlasna uroda doda Ci uroku

Gość 13f
Jesteś zbyt ładna na sukienki w których tyle się dzieje - spróbuj przymierzyć prostsze modele - po co olśniewać sukienką, kiedy można własną urodą.

Gość suknia śliczna, ale
jak ktoś wyżej napisał do twojej urody pasowałaby suknia o prostszym kroju. Jesteś szczupła czy rozważałaś suknię dopasowaną do sylwetki np. typu rybka.

Gość ja mam 29 lat
jestes bardzo ladna, zaloz cos prostego i z klasa, a nie taka odpustowa kiecke , nic specjalnego

mierzylam jedna rybkę w której nie mogłam zrobić nawet kroku, ale nie wygladalam w niej dobrze takie całkiem proste do mnie nie przemawiają, zresztą chciałam taka przymierzyc w kilku salonach i wszędzie usłyszałam że nie będzie mi taka pasować, wiec ja już nic nie wiem :):) to jest dla mnie za mocno zdobiona i też mi się nie podoba tak do końca, ale ja juz muszę coś wybrac, ale naprawdę nie trafilam jeszcze na ani jedną suknie którą chciałabym założyć tego dnia... strasznie podoba mi się ta ze zdjęcia : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73c34e072d49f347.html ale nigdzie nie moge jej znaleźć, jedynie w salonie evita w tychach ale to daleko ode mnie :)

autorko ta która stoi za Tobą na manekinie jest o niebo lepsza:)jesteśśliczna i nie psuj swojej urody taką szmatką

Gość jeśli już chcesz wziąść tą
kieckę to bez tych różyczek na wstążce, i może bez wstążki. Nie dawałabym do niej welonu, bo będzie przeładowana, tylko kwiaty we włosy, lub jakaś ozdobna opaska nie diadem lub są takie ozdobme klamry we włosy i z twoją urodą kok ala hiszpański.

Gość wykynyky
Osobiście wydaję mi się że nie bardzo Ci pasuję, poszukaj jeszcze i nie wolałabyś w bieli?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a moim zdaniem wygladasz super w te sukience !! jeszcze jak bedzie taka obcisla to miodzio :) jesli Tobie się podoba i czujesz ,, a chemię '' to bierz :) nie sugeruj się opinią tutaj :)

moim zdaniem nie bardzo pasuje do ciebie, fakt, że jesli za duża to może na twój rozmiary byłoby lepiej ale moje zdanie jest takie, że nie wygląda to dobrze

Gość Nha
Moim zdaniem sukienka bardzo ładna, dziewczyna na zdjęciu również... moim zdaniem dobrze Ci w tej sukni.. na prawdę ładnie!!!;)

a jak poddoba wam sie ta z kolejnego mojego postu?? (zdjęcie z allegro):)

Biała kup , jest bardziej elegancka tą z manekina

Tez mnie się wydaje, że o niebo lepiej byłoby Ci w bieli i w prostej dopasowanej sukience, jeśli chodzi o suknie którą mierzyłaś, ładną ma górę, dół jakby uszyty z firanki, wiec mnie osobiscie nie bardzo sie widzi. A propo sukni ze zdjęcia z allegro- koszmar i brzydactwo, ten dół jakby Ci fryzjer nożyczkami obszczępił:O