Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarkaa

chamstwo? czy on się wstydzi?

Polecane posty

Gość sarkaa

Mamy po 18 lat W piątek była taka sytuacja,że musiałam koło niego usiąść. Sama nie byłam tym faktem zachwycona,ale cóż przeżyje to 45 minut Ogólnie ani ja ani on nie odzywamy się do siebie. coś tam chyba nawet próbował zagadać, bo często wchodził mi w słowa. Po jakiś 15 minutach, gdy zwolniło się gdzieś tam miejsce w pobliżu kogoś z jego znajomych po prostu się przesiadł Nie, żeby mi zależało. ale jest to w pewnym sensie chamstwo, ja bym tak nie zrobiła mimo wszystko

no chamstwo, ale to o nim swiadczy , nie o Tobie wiec proponuje sie nie przejmowac :)

Gość dfoew[pdofs[pofds[
Faceci w tym wieku mają umysły na poziomie 13latków wiec sie nie przejmuj

Gość ale burak z tego chlopaka
chamstwo z jego i tyle

Gość Samosia@
moze i chamstwo, ale mozliwe ze usiadl kolo ciebie bo nie mial wyjscia jak tylko kolo ciebie bylo wolne, a przesiadl sie bo jest niesmialy w stosunku do dziewczyn? albo ciebie to jest drobiazg, nie przejmuj sie takimi detalami :)

Gość sarkaa
Tak jak mówię nie jest to miłe Właśnie chyba w tym wieku koleś co ma 18 lat już powinien inaczej się zachowywać.dlatego go w sumie nie lubię Ale pracujemy w grupie i brak niestety tej jednej osoby

skoro wzajemnie się nei lubicie, to po co mieliście dłużej katować się wzajemnym towarzystwem?? zwolniło się miejsce, chłopak poszedł tam, gdzie czuje się swobodnie no i dlaczego twierdzisz, że jest chamski? próbował mimo wszystko zagadywać, a że było sztywno i rozmowa się nie kleiła, także z Twojej winy, to po co miał to dłużej kontynuować

Gość sarkaa
Generalnie to chyba ja mu zajęłam miejsce tak mi się coś wydaje gdyż się spóźniłam.Być może sama bym tam nie usiadła gdybym wiedziała, że on jest w tej grupie,ale nie myśłałam o takich rzeczach, bardziej byłam wkurwiona faktem, że się spóźniłam no i ważne zadanie Tak jak napisałam nie jest to miłe,dlatego tez szukam kontaktu z tym kolesiem No brakowało tej jednej osoby,przydał by się jego intelekt, a to ćwiczenie było ważne:(