Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrizzzzz88

czy przystrzyzona owlosiona klatka jest sexi czy nie jest?

Polecane posty

Gość matrizzzzz88

no zastanawiam sie mam ladna sylwetke fittnes i ciemne owlosienie rownomierne na klacie i pasek od brzucha. ogolnie przycinam trawnik ponizej na 8mm. kurcze i nie wiem moze wydepilowac ta klate?. ale wiadomo ze wlosy sa na rekach i nogach. wiec jak? dziewczyny lubicie wloski na klacie czy nie? powaznie pytam jest lato i co mi tam

Gość miłośniczka męskich facetów
Nie przycinaj w ogóle. Facet z włosami na klacie jest mega sexy i męski :) Ogolone klaty wyglądają żałośnie, jak u 14-latków, bleee.

Gość matrizzzzz88
dzieki chociaz szczerze mowiac mi sie juz znudzilo i wokol tylu gladkich modeli na fotach az zwatpilem ze laski wola plywakow bez wlochow wogole.i czulem sie jak mamut troche. zostawie tym bardziej ze sa ladne i mi pasuja do sylwetki.

Gość Mięśnie lepiej wyglądają jak
włosy są zgolone, albo chociaż przycięte. Ja osobiście wolę zgolone, ale zależy od osoby. Niektórym podobają się owłosione. Faceci też mają różne gusta co do kobiecego owłosienia. Znajdziesz dziewczynę to pod nią będziesz golił, albo zapuszczał, a na razie rób tak jak Tobie lepiej.

Gość matrizzzzz88
no wlasnie mam taka rowna dlugosc ze nie musze przycinac bo jest b dobrze. jak juz to myslalem bardziej o depilacji ale to odpada chyba jednak dzieki waszym spostrzezeniom. fakt miesnie lepiej wygladaja bez owlosienia ale ja nie ide do zadnych kompetycji wiec jest ok. same proporcje. przycinam tylko wlosy publiczne do 8mm taki jezyk i wlosy na glowie na 3 mm ale to juz dlatego bo jest praktyczniej bo prysznicu kiedy musze szybko sie przebrac i zawijac moje pytanie wzielo sie stad ( sorki ze to glupio zabrzmi) ze kobiety czesto wtulaja sie w moja klatke i ja caluja.. wtedy mysle sobie co ja bym czul majac czyjejs wlosy w ustach. dlatego. owlosione miejsca intymne kojarza mi sie z lizakiem podniesionym z dywanu i wolalbym go nie lizac. dzieki