Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristalpokahontaz

Jaki makijaż robicie na codzień, a jaki na wyjscia?

Polecane posty

Gość kristalpokahontaz

Jak wyżej, czy się malujecie i co stosujecie?

Gość qweeqwqw
ja stosuje podklad revlon colorstay , na to odrobinke pudru matującego z Rimmela stay matt, jakis bronzer lub roze z astora i tusze do rzes rimmela albo maybeline

Gość vsdvsdvsv
ja stosuję aktualnie affinitone podklad, puder matujacy astor anti shine mattitude, do tego zamiast bronzera ciemny puder albo z rossmanna synergen albo maybelline mineralny, ciemny, roz jakis tam nie pamietam. jak kreske to liner lorraine albo essence, cienie akurat mam essence albo max factor, albo golden rose. pomadki golden rose lub oriflame

Gość vsdvsdvsv
tusz jakis rimmel albo yves rocher

Gość vsdvsdvsv
brzydkie kobiety także :classic_cool:🖐️

na co dzień się nie maluję, ewentualnie koryguję cienie pod oczami korektorem na wyjścia szaleje, maluję oczy cieniami powiększając je (najczęściej w kolorach brązu), rysuję kreski na górze i na dole (nie obrysowywuję całego oka), tusz wydłużający do rzęs na usta bezbarwny błyszczyk

Hmmm... makijaż dzienny: puder (maybelline), brązer w kulkach na kości policzkowe (jakiś najtańszy:P) i tusz do rzęs (Loreal), natomiast na większe wyjścia to różnie:) Czasami akcentuję oczy, wtedy są to cienie np. brązowe w dwóch odcieniach, czarny ołówek na dole i mocna kreska na górze, a do tego np. kremowy połyskujący błyszczyk, a czasami jest to np. czerwona krwista szminka i mocno wytuszowane rzęsy.