Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonora sandra

Sex i ciaza

Polecane posty

Gość leonora sandra

Wiecie zastanawiam sie do ktorego miesiacas ciazy mozna uprawias sex i czy jest to w ogole bezpieczne? Niektorzy chyba przed rozwiazaniem np. 3 miesiecy nie wspolzyja ze soba, ale jak wtedy mezczyzna wytrzymuje braki tego hmm maczania ;) Wyjasnijcie mi.

Gość Ja robiłam to do końca,
na pewno w niczym to nie przeszkadza. Podobno sperma ma jakieś właściwości przyspieszające poród, ale nie trzeba kończyć w środku. Ja tam miałam super orgazmy w ciąży i na pewno polecam.

Gość leonora sandra
a wasi faceci wytrzymywali jakis czas bez milosci fizycznej?

Gość kokokkoo___ko
Ale trafiłem. Zona kończy 3 miesiąc i w tym czasie współżyliśmy 2 razy. W sumie to ja się też bałem i książę Wacław Naganiacz I potrafił odmówić współpracy, raczej z obawy bo w trakcie pierwszych 10 tyg łatwo poronić. Co robiłem? W wannie całowałem rękę ... taka gra wstępna .... ale żona też pomagała :)

Gość poruszenie_W_bokserkach
"podobno płod lubi byc opryskiwany hormonami ojca" :D:D:D

Gość kokokkoo___ko
Ja słyszałem że na usg widać jak klepką na komary płód tłucze plemniki :)

Gość PrzyzwoitePodszywe
gdybym się dowedział że byłem bolcowany przed urodzeniem przeżyłbym SZOKE i został gejem

Gość kokokkoo___ko
Masz kabrioleta? Chatę w Los Angeles? Nie? To Ty zwykły pedał jestes

Gość olga36
Znam taki przypadek, kiedy ciąża była zagrożona , żadnego sexu itp, to żonka wraz z ze swoją mamusią/ teściową owego pana/ razem uzgodniły, że znajdą mu surogatkę dopukania w domu dwa razy w tygodniu w zabezpieczeniu. Podobno to jakaś stara panna /starsza o chyba 4 lata od małżonka/, niezbyt urodziwa, lecz mająca tu i tam co nieco. Mało tego, osoba owa jest daleką krewną jego żony. I facet fujara zgodził się na takie warunki! Dwa razy w tygodniu teściowa pilnowała by nie trwało to dłużej niż 2 godziny. Trwało to 2 miesiące ciąży i jeszcze drugie dwa połogu. Autentyk i to podobno ludzie majętni i inteligentni. obrzydzenie bierze.